dimarts, 18 d’octubre del 2011

Els Bikeapeu a tot Arreu.

I m’ha sortit un rodoli… però es el resum d’uns caps de setmana plens de kms, donant voltes i mes voltes per tot arreu de la geografia catalana i mes.
Desprès d’una Selenika mes moguda que la d’altres anys per motius aliens a la BTT, el dissabte 1 d’octubre varem anar a combregar a Montserrat guiats pel Bisbe Xic tot esperant diumenge la Cigronada o mes ben dit la Rocaforttina. Sens dubte una de les millors pedalades de la zona, per ruta, paisatge,caliu, regals i evidentment pels cigrons.

  
La setmana a sobre sense esdeveniments de pedalades ens varen tornar a endinsar al Parc Natural guiats pel Bridge donant mes voltes que un moli tot just per fer un bon esmorzar al Puig de la Balma. A la represa era el Litus, que tornava desprès de molt temps de fer campanes a les sortides de dissabte, qui la liava per senders i caminets…. Total 52 Kms amb 1200 Ac+ van fer que diumenge quasi tots es quedessin a casa a reposar. Mentrestant la nostra Barrufeta s’esbarellava amb els Llacs de Covadonga i L’Angliru. Tots dos coronats amb èxit ,gracies també a la dieta a la que va ser sotmesa la seva KTM.

Dimecres amb la Pilarica per davant, clàssic a Rajadell. Alguns mes conservadors per la via ràpida i altres altre cop buscant senders i senders. Bon esmorzar com esta manat i tornada suau però entretinguda amb final de festa al Parc de l’Agulla que estava ple a vessar de gent.
Dissabte el Litus tornava a fer mitja campana… es veu que te tanta traça parant el despertador que no s’entera… ,però finalment surt a pedalar seguint el rastre deixat per la colla. Altres es reserven per Diumenge a Cal Marçal.

Vull dir que a Can Paco no mengen gaire per que han de deixar lloc a l’estomac. El Bridge, el Paco i el Dentista a Tona, el Guile, el PC, el Primo i el Ramon a Cal Marçal. El Litus amb la flaca, la Betty desapareguda per montanyes del Bergueda, el Xic preparant dinars…. En fi no nomes de pedalar viuen els Bikeapeu… i per la setmana que ve tres intrèpids a la Volcans, ara que estan de moda…. Logicament els que es queden pel Bages tambe faran de les seves. Voleu dir que es quedaran al Bages??? Apostes???

1 comentari:

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.