diumenge, 30 d’octubre del 2011

Un Diable Volcànic


Tracks dels Volcans. Un diable en terres volcàniques. Una combinació explosiva de corriols diabòlics, plens de pedres, exigents tant en baixades com en pujades, i pistes trencades molt lentes, fan que els mes beteters desitgin arribar a pistes asfaltades o en formigonades i vies verdes, l’únic oxigen en una ruta de 240 kms exclusiva, nomes apte pels mes ben preparats. Si vas de vacances, agafat mínim quatre dies o faràs tard.
L’itinerari es un continu trencacames, amb pujades verticals i baixades tècniques on la velocitat es el que menys conta.

Pujant, a peu es va mes de pressa i baixant quasi també. Algú pel camí ens va comentar… “ Dues víctimes mes del Jordi “ El nostre Darth Vader. I us asseguro que tenia força raó. Tot i això El Nano i jo ( desprès de l’absència obligada del Bridge) hem passat tres dies inoblidables de BTT pedalant de Sol a Lluna i quan la resta de membres dels bikeapeu la vagin a fer, nosaltres i tornarem. Per que aquest diable, a pesar de ser diabòlic amb les seves rutes, es encantador en el tracte i ens deixa hipnotitzats de tal forma que sempre acabem tornant.

Com que una imatge val mes que mil paraules vegeu el vídeo…. Es una llàstima que hagueu d’esperar quasi un any per anar-hi, us serà difícil esperar tant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.