dimarts, 20 de setembre del 2011

Sortides Vàries

Dissabte dia 10, ens reunim una colla a les pistes de l’Autoescola per fer una pedalada com Dèu mana, uns quans km de pujadetes amb gràcia i d’altres amb desgràcia, desgràcia perqué costa de pujar, no pas per rès més.S’ha de dir i reconéixer que el PC després del Lapsus que está fent el Litus, ha agafat les rendes del guía, i no ho fa pas malament, gens malament.No és fàcil fer de guía, jo ho sé, per tant, crec que trencar una llança a favor del PC está bé.
Al final? 70 i pico, uns quans  mts d’AC. Mil i pico cents i molta calor.


Han estat un beteterus de cullons per compartir uns quans de kilòmetres ben soferts. Algún pecat de la Betty, algun sospir del Paco i combregacions varies dels feligresus del PC, van fer d’un dissabte ensopit un dissabte de: Vivan los Novios!!!! i cervessa gratis!!!! No sabem qui son els que ens van convidar, però si llegueixen això: que tingueu molta felicitat i dita!!!!! Gràcies per les Birres!!!!!!! VIVAN LOS NOVIOS. El Litus ens va honra amb la seva visita durant 5 minuts a Serrateix!! ultimament ens té acostumats a això, aviat l’anomanarem: El fantasma de la Bike!!!!
Gràcies PC per la ruta....


El Dissabte día 17 una ruteta força fácil, sense cap problema, de Manresa a Monistrol de Calders, tornant per La Musarra. La segona convocatòria mes concurreguda de bikeapeueros just empatant la alineació dels Campions .Aquesta vegada l'equip el formaven: Betty, PC, Guile, Pagès, Botin, Paco, Bridge, Som-ji, Primo, Xic, Ramón érem tants que em fa por deixar-me algú.Vàrem tornar a retrobar bons amics i alguns estrenáven bike com el Quim i el Guillem (aquest el cuadro nou), algunes caigudes: Paco, Quim, Ramón, Pc, en fi... caigudes tontes aixó si, per riure.

Algunes pérdues: Bridge, Nasi, Guile, Paco, Betty, però els altres que havien de fer el correcte, també es van perdre per un corriol!!!!
En fi, Bon Esmorçar amb el Pepito d’afegit!!! i poca cosa més, la gent es guarda per la Selenika.
El Bridge anava a fer la Valbuena, i la veritat que per anar amb el ferro taronja, no ho va fer malament. Va acabar el 32 a la general de la curta, amb un temps de 1 hora i 50 mintus per fer els 38 Kms. Molt bona sort a tots els Seleniks la semana vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.