diumenge, 8 de maig del 2011

Titan...es Desert

Nooo, no us equivoqueu eh!! Que cap bikeapeu ha anat a la Titan Desert. El motiu del títol mes aviat fa referència a les desercions per diferents motius i compromisos dels Titans de la colla. El Bridge amb un stage per les terres de Tarragona a preparar la Non Stop i suposem a gaudir d’unes vacances familiars. El Xic per una estranya i misteriosa averia a la seva bike a ultima hora de divendres. La Betty per la seva participació a la Remences diumenge a la que tambe hi assiteixen el Som-ji i el Calveres. El Farma a una Duatlo. El Pagès i altres per les festes conilleres que es munten de tant en tant. O sigui que la tornada del Litus a la Cabra nomes ha estat seguida per tres beteterus de la colla. El Guile, El Primo i pel incansable Pc. 
Ruta pistera i còmode?¿¿?¿

Va ser aquest últim qui va proposar la ruta de dissabte. Una ruta inèdita,escollida per no castigar excessivament el braç del Litus, pistera i còmode però llarga. 75 Kms i 1400+ a una mitja de 14,8 es el balanç final de la sortida. De bon començament el Litus ja demostra que els rodillos han fet la feina pels quals havien estat encomanats. Segueix en forma i recrimina el ritme lent de la resta de la colla. El Pc com en els seus millors temps, nomes sortir cau per culpa de la mateixa regatera de la setmana passada. El Nasi que quan passa per l’alçada de Can Paco es deleix per entrar a esmorzar just quan nomes portàvem 12 Kms… La pujada a Castellfollit del Boix es pràcticament nova per tots els membres del grup.

Esmorzar a Cal Andorrà amb 29 Kms i 800+. Just quan reprenem la marxa es posa a ploure o sigui que toca xubasquero. Arribem a Can Palomes, a la Serra del Rubio on esta ubicat el Parc Eòlic, e iniciem el descens a Aguilar de Segarra també per camins inèdits per aquesta colla degut a que no pedalem excessivament per aquesta zona. D’Aguilar fins a Fonollosa per pista asfaltada i la baixada fins a Sta. Maria del Grau també per camí nou. Arribada a San Joan baixant per la Diagonal des de el Collbaix. El Litus sempre marcant el ritme i el Pc que el renya. No vagis tant ràpid que com te la fotis un altre cop….

Pels camins del Poal el Guile agafa direcció a casa tot i tenir el cotxe al Montcau. Aquests convidats que te cada cap de setmana a casa a part de buidar-li la nevera i el moble bar no el deixen pedalar!!! Els altres tres faran la birra com esta manat.
El diumenge es despenja el Primo, i s’hi afegeix el Mut. Sense destí triat i desprès de la pluja nocturna, el Pc decideix un camí lliure de fang direcció Vista Pirineu. Sense track a seguir el Litus te carta blanca per inventar. Algun dia el penjaran , per que es clar anar a Vista Pirineu es molt fàcil si no ve el Litus…
De sortida Els Ànecs ¡! I no cal dir els comentaris e improperis que s’anaven sentint. Direcció Talamanca i cada vegada fa mes pudor de socarrimat. Trucada del Crus que s’apunta a esmorzar. ( I pedalar que? ) Corriolet de baixada fins l'Estrada on perdem el PC. Nomes el Mestre se n’adona de la seva absència i l’espera. Finalment el PC veu el seu error i rectifica.

Ara qui la caga es el Litus que torna a agafar direcció Talamanca, s’inventa dos corriolets nous i rectifica l’error un tros ben amunt. Tornem cap a L’Estrada i cap la Colònia Jorba com tenia pensat. A Vista Pirineu el Litus i el Mut fan de Betty i Bridge. Han canviat la Buti i el vi per Sèpies i birres…. Com es habitual el Guile te tard a l’hora de pedalar però no a l’hora d’aixecar-se de la taula. Hora i mitja esmorzant…. Es clar que això tampoc es culpa seva sols.. tornada clàssica pel corniol de les Tàpies on es perd qui te tard. Arriben a les 13,15 al Montcau on els tres supervivents fan el clàssic de les birres. Final amb 50 Kms i 900+ i amb sensació de que no n’hi hagut ni per començar. Dissabte que ve al Test serà diferent… per alguns. Per cert Guile tenies raó en una cosa. La càmera anava massa baixa i nomes s’han gravat pedres i bassals.
Finalment esmentarem que tant el Som-ji com la Betty han completat la ruta llarga de la Remences a bon ritme i amb bones sensacions. Tantes que ja estan pensant en apuntar-se a un altre romeria dintre de quinze dies aquesta vegada per les terres de LLeida. Esperem però primer el seu suport al Test de dissabte que ve. Esperem tambe les noticies de la resta de Titans desperdigats...

Track de la Ruta de Dissabte aqui.

 I Aqui teniu un video de la sortida de la setmana pasada a Talamanca :

3 comentaris:

  1. Ja veig k heu fet de les vostres, no us puc deixar sols! I de conya k el litus torni a la bike! K tremoli el diable!

    Betty

    ResponElimina
  2. ola amigos!!! Passando para dizer um oi... o blog esta show... bela vista

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.