dijous, 28 d’abril del 2011

Una Santa Setmana


Aquesta Setmana Santa, els bike@peuerus hem estat repartits per molts indrets de la geografia catalana. El grup com a tal a descansat una mica i cadascú ha fet de les seves, entre vacances, sortides, lesions i proves.
Tornarem a la normalitat aquesta setmana, nomes dir-vos que hem repartit una mica les nostres rodes per:

Les terres d’Aragó . El Xic es va esplaiar fent una etapa de l’Èpic Trail entre pluja, neu,fred i fang... Molta enveja pels qui ho tenen planejat per l’agost

I Només falten 35 Dies
Les terres de Lleida amb la Volcat. La Betty va demostrar ser una patidora al apuntar-se a una prova d’elit. Malauradament el fang va fer malbé el canvi i va haver d’abandonar al Km 12 de la tercera etapa.
Les terres del Bages. El Pc, el Bridge i el Pagès van intentar sortejar la climatologia amb sortides locals, amb tanta mala sort que sempre van enganxar els dies de pluja.
Els rodillos del Litus tot i que Dilluns ja va provar l’asfalt amb una petita ruta que li va treure el mono de bici, i li ha fet tornar la il•lusió de cara al Gran Repte.
La Mega ruta cicloturista del Guile de Manresa a Castellbó per Coll de Jou, Tuixén i Seu d’Urgell. Deu ni do per un betetero que renega de la flaca .
I altres de vacances o dels que desconeixem activitat ciclista ,Nasi, Tony, Quim,Albert .......

en fi... tota una colla ben esportiva i variada...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.