dimarts, 22 de juny del 2010

The Bikeapeu's Party

Prometia ser una d'aquelles sortides glorioses, de les que es recorden al llarg de molt temps, i la ocasió així va ser. Ja de bon matí, s'ensumava en l'ambient una flaire especial, arribàvem aviat al Bar Montcau, puntualitat anglesa, un rere l'altre, tots anàvem fent acte de presència. Les cames picaven, però no per pedalar, nooooo!!!! que va!!!! picaven per arribar aviat al paradís, aquí l'anomenarem Cal Paco!, Cal Paco de Sant Salvador de Guardiola, lloc de repòs dels estomacs buits!!!  

Dues rutetes per arribar-hi, ruta fàcil i tranquil•leta per als més conservadors, l'endemà hi ha gresca de la bona amb bici, els carreterus a Sant Sadurní de noia (130 km) i els beteterus a la BGB (60 km 2025 desnivell), pupeta per totes dues modalitats, per tant? avui dissabte: calma, xino-xano, i ruteta una mica més engrescada, però rés de l'altre món per als qui volen suar una miqueta, que al final, també es fa lleugera per que un servidor s'equivoca de camí i anem per la via directa al restaurant.

 Jo em vaig equivocar, però ningú va tirar enrere desprès del meu error. En Litus amb boca petiteta, m'indica que m'he equivocat, però bé, tampoc en fot massa per girar, entenc que ja l'hi va bé, per tant... l'olor de carn i mam... ens dirigeix cap al restaurant com una pastanaga davant d'un ruc per que camini... en fi, era dissabte de jalar, no de pedalar, les bicis van sortir perquè les mullers no ens fotessin crits!!! jejeje!!!!
Tot i que la ruteta difícil no era cap cosa, alguns membres del grupet, s'anaven queixant a mida que anàvem avançant, sembla ser que hi havia algunes rampetes que feien coïssor a les cametes, però bé, al arribar a Cal Paco, tot oblidat, en veure els companys estesos sota la volta ben asseguts i esperant el toc de sortida per anar esmorzar, totes les rampetes i rampots, es van oblidar. Llavors, comentaris, fotos, les primeres riallades i al ataqueerrrr!!!!!, vejam quina sorpresa ens tenia preparada en Litus.

Tal i com era d'esperar, l’esmorzar va ser una passada: Botifarra blanca i negra, conill, cansalada, xai, patates fregidetes, les favetes famoses, mongetes blanques, vi negre, el vi blanc del Rin, gasosa, aigua, Cava, cafès, cigalons, rajos... etc, etc... Cullons!!! quina disbauxa, crits, vinga més crits. 
JUAS JUAS JUAS!!! van i vénen, cashondeo del puro!!!! en Salva ens regala panoràmiques glorioses, en Miquel 0'0, que d'aquesta si bufa l'hi foten tots els punts, comença a disparar bestieses, i l'un darrera l'altre tots anem dient la nostra, propostes brutals de pedaleig (Nons Stops), que si aquesta ruta, que si aquella ruta, que si estic fort, que si no sabeu que dieu, bla bla bla... el vi i el cava, regnen a la taula, senyores i senyors, s'ha acabat el seny, ara mana la disbauxa.
Més fotos, més riures, i es pacta una tornada tranquil•leta, de xerrar, de riure, de continuar la conya, decidim d'anar al Bar Montcau, un dels nostres patrocinadors, del Bike@Peu, allà acabarem de matar el cuc del seny amb més birres, en fi... tot una trobada magnifica!!!!! Bona gent, bons camins, bona teca, bon ambient, molts riures, tot això sumat, ens dona un resultat molt bonic: l’amistat!

4 comentaris:

  1. La ostia!!! Como os cuidais ehhh!! Eso me recuerda las rutas invernales para esmozar que haciamos con la colla de Arenys d´Amunt. Eso está muy bien, no todo va a ser sufrir encima de la bici, tambien tiene que llegar la recompensa :)

    ResponElimina
  2. grande amigos do pedal. bela reuniao de bikers
    parabens

    ResponElimina
  3. Comentaris a la Festa dels BIkeapeu,

    1.Destaca qué "l´empresa" es a dir el litus va finançar la mitat de la Festa amb les aportacions dels nostres Patrocinadors:Sala,Xicra,Farràs,Bar Montcau i Goldenbike's.A part que ens ho vem passar "DE PUTA MARE" amb perdó.

    2.Per mi el més important va ser com a defensor de la tendencia "AMB LA CABRA O AMB LA FLACA BIKEAPEU",per difenciantme dels NONSTOP 2011, hem va agradar que els cagacalces o marietes vem tenir la nostre RUTA CURTA capiteneigats pel GRAN PC , que va portar i guiar capa la TERRA PROMESA DE CAN PACO als bikers "el de la Manguera,l´exPirelli, els dos Totxos, i les Autoritats de la NOSTRA PENYA BONAVISTA, fent una ruta més curta.
    Com a resum que als Diesel Team o bikeapeu i podem venir TOTS......PER MOLTS ANYS.

    2

    ResponElimina
  4. Miquel, Això no es cert del tot. La part que es va "finançar" com dius tu del esmorzar va sortir de l'excedent que es va cobrar dels maillots per questió d'arrodiniment un cop deduida la generosa aportació dels nostres sponsors als quals aprofito l'aviantesa d'agrair un cop mes el sacrifici fet en els temps que correm.
    Per lo demes m'alegro que a tothom li agrades la festa, esmorzar i sortida. I com dius tambe PER MOLTS ANYS.

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.