diumenge, 29 de maig del 2011

Campions !!!

Som campions… Ahir com un equip de futbol onze bikeapeuros van sortir a pedalar pels voltants del nostre Bages. Cadascú va fer la seva tasca dins de l’equip, els mes trialeros aplanaven les pedres pels mes pisteros, els mes escaladors tibaven dels que pugen a peu, els rodadors marcaven ritme i els mes conyons omplien de gracies les estones mes feixugues . Avui no parlarem de Kms, de ruta, ni d’ ascens. Avui s’ha de parlar d’equip, d’amistat, de bon rotllo, una golejada marcada a una matinal plena de sensacions. Sens dubte sortides com la d’ahir renoven afició i t'omple de satisfaccio.
Un equip ben conjuntat, que demostra cada dia la seva progressió. Un equip que pedala magistralment i en el que cada peça es fonamental per la bona conducció de la bike. Un equip que cada dia posa el llisto mes amunt. Som campions i no farem cap rua per celebra-ho, però de ben segur que dintre nostre ens quedaran tots aquest records durant molt temps. Sens dubte el millor que tenim i tindrem. I per suposat que per molt temps que podem guanyar títols tant importants. En l’equip esta la clau.
L'alineacio va estar formada per : Barrufeta, Farma, Pc, Botin, Pages, Bridge, Litus, Ramon C, Xic, Primo i Guile.

6 comentaris:

  1. Olé-lé, olá-lá se del bike@peu, el millor que hi ha!!
    Olé-lé, olá-lá uns troços passejant, d'altres caminant!!!
    Olé-lé, olá-lá ara ja fem llum, anem enrampant!!!
    Olé-lé, olá-lá ara sòc a terra, tornaré a pujar!!
    Olé-lé, olá-lá us ho repetirem, com l'ultim any!!
    Olé-lé, olá-lá farem la Non Stop, que-us heu enterat?!!

    ResponElimina
  2. Bridge, Merci per posar-hi musica.... Per cert des de aqui vull agrair al Xic el sugeriment futbolistic que em va donar per la cronica d'aquesta setmana, i de pas animar a la resta per que això es vagi pluralitzant. Sens dubte sera molt mes fàcil i divers si hi participem tots.

    ResponElimina
  3. Visca el Barçaaaaa,Visca el Bike@peuuuuu i Visca Catalunyaaaaa, que amb els seus camins senders i muntanyes ens fan ser uns dels mes feliços de viure on vivim, per practicar la BTT, com aquest dissabte que sense moure’ns del Bages varem fer una bona sortida amb algun camí nou, on fins i tot i alguns varem poder veure un Cabirol, cosa que es bastant inusual, diumenge fent equip amb el PC i el Nasi varem poder gaudir de la pedalada La Cavallera, uns corriols i camins molt guapos, amb uns paisatges que els que vareu fer la Bici6000 ja sabeu, al PC se li feia la boca aigua recordant algun dels llocs on vareu fer nit i algunes muntanyes on vareu pujar.
    Com sempre un altre cap de setmana de BTT per fer oblidar els problemes de la punyetera crisis.

    ResponElimina
  4. Molt bo el vídeo Guillem, ara ja només falta que la resta muntem les nostres càmeres perquè també i puguis sortir tu, jejeje

    ResponElimina
  5. Acabo de veure el vídeo Guillem i dir-te que esta molt be, i ara mateix després d'haver-vos vist als tres "non-stopers" penso... On deuen ser...? els hi haurà plogut gaire...? Quan els deu faltar...? Com estaran les forces...? només puc enviar-vos totes les meves forces perquè arribeu al final VINGA,VINGA,VINGA....

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.