dilluns, 7 de febrer del 2011

Tres Soldats i Un Caporal

 Qui em va parir!!!!, què poc ens pensàvem fer la sortida que Dissabte ens va sortir!!! Mireu com va anar la cosa:
Tocaren diana ben d’hora. Com cada dissabte, tots els soldats ens llevàrem sense saber que passaria aquell dia, quans seriem? qui vindrà? qui serem? El Bridge feia les seves càbales, Litus, PC.... i jo!!!! Xavi potser? Guillem no ho crec, em sembla que anava a esquiar, el Guile està fotut, en fi, ja ho veurem.
I sorpresa!!!! Litus, PC, Bridge i-... Guillem!!!! apa, bona esquadra per lluitar pels ferotges boscos del Bages.

A on anem? segona qüestió important, opcions? Castelladral??, 1 vot ferotge: PC.
A on vulgueu!!! opinió lògica del Litus. Fiu fiu fiu!!!! a on jalaré avui? pensava el Bridge... a Rellinars!!!!!! Què cullons!!! mana el segon de bord= Guillem!
Doncs apa, ja ens tens: el Bridge, anar xiulant pensant en el lloc d’esmorzar, el Litus rumiant l’altitud i el quilometratge, el PC remugant perquè cullons anem a Rellinars??, i el Guillem 500 mtr. endavant perquè ningú l’hi digui rés...
Pas a pas, arribem a Castellgalí, allà tenim el primer control amb una trialera per sonats!!!!!

Evidentment!!! només la baixa el Guillem, el litus i el Bridge semblen autònoms i el PC fa servir l’únic moment de seny que té al dia i va tranquil•lament pel carrer.Ja som a St. Vicenç, pujarem una mica amunt fins coronar, per veure les teulades de Rellinars des d’un tros amunt... en Guillem ens fa gaudir per corriols desconeguts pels tres soldats, mentre que ell com a Caporal, disfruta como una p..., sí sí, rima amb disfruta!!!! Bé, el noi s’està lluint, ens fa gaudir, tot i que el ritme és una mica alt pel bon funcionament del grup.


En litus i el PC es queixen una mica... no se què de a on és el foc.. o no se què d’un ganxo... en fi, el nivell es alt, sembla que la preparació per la NS està fent estralls i dels grossos!!!! però què cullons!!! aguantarem com “Jabatos”!!!! 
Arribarem a l’esmorzar amb una caiguda Hollywoodiense d’en Litus, l’hi vol treure foc a la caiguda, però la veritat que porta uns quans dies llepant, petites caigudetes, per el regocijo dels que anem darrera seu.... en Guile no el veurà mai a caure, això que en té ganes: juas!! juas!! juas!!! paciència Guile, et veuràs recompensat, potser!!!!!


Doncs, a jalar!!!! però jalar bé? només un!!, la resta una mica “escueta” la careta de cerdito!!!! Renoi, d’una careta en van fer 4 trossos. Els del bar, si llegiu això??? home!!!! una miqueta més gran la careta!!!! que no n’hi havia ni per embrutar les dents!!!! menys mal que omplirem els estomacs de vi!!!! Això si el preu gros com el porc sencer... I tal com toca, desprès d’esmorzar, a fer l’imbècil ennuegats de mam i amb la corresponent conya que toca.Però aiii!!!!, la pujada fa massa mal, i és massa dreta, el riure s’esvaeix molt ràpid, per donar pas a esbufegades molt sorolloses.


També hem de dir que hi ha intents de comprar l’escriptor de la crònica setmanal, per no posar certes cagadetes als corriols.
 No diré noms, però el Guillem aprèn despresa!!!! en PC es més aviat generós amb la paga, i en litus diu que tan se’n fot!!!! per tant, com que jo escric la crònica: no diré que tots la vam cagar!!! continuaré sense cobrar cap bonus extra!!! llàstima!!!! però seré generós!!! Arribarem pel camí ral als Hostalets d’en Daví, no sense abans haver caminat uns 300 metres amb la nena a costes, per una trialera que ni es baixa, ni es puja!!! trialera que vam conèixer amb el Ramón Closa!!! en fi.... endavant!!!! Una mica de fang per embrutar bici abans d’arribar al Bridge de Vilomara, i pel costat del riu cap al Montcau a ofegar les penes amb Birra!!!! nomès els tres soldats, el Caporal fot el camp!!! no és vol jugar una bronca del grup... en fi nois.... un bon dissabte esperant a que puguem cantar La Rosa d’Abril.... Morena de la Serra el proper dissabte!!!!

Merda!!!!!!!! només es dimarts!!!!!!

Petonets a tots! i molt bona setmana!!!!!


Informació Tecnica i Track Aquí

2 comentaris:

  1. como siempre,escelente salida no apta para cardiacos enfermos de btt..un saludo bikers!!!

    ResponElimina
  2. Molt bona crònica Bidge, sembla que si noi, lo bo es fa esperar, sempre i quant no es faci mal això no ho voldria, al meu grip del cap de setmana ara amb fa mes malt al llegir tot el que me perdut. El biker que cada dia esta millor i amb una envejable forma es el Pare Camps es un Crack, felicitats PC., espero poder estar del tot recuperar per anar a Montserrat i gaudir de la sortida, jejeje.

    Pep.

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.