dimecres, 28 de juliol del 2010

Vacances ????

Fa olor de Vacances. Els bikers estan pensant mes amb la gandula sota al pi que en pedalar. Però que hi farem. La setmana passada va fallar el Gepet i els 4 que van sortir a les 11 del mati feien la birra al Parc de l’agulla…. El Litus es va tirar un cap de setmana de relax, per que fins hi tot diumenge amb la flaca va anar de passeig. Per no haver-hi no hi hagut ni crònica, vaja mantes!!!!
Així que aquesta setmana el Litus tenia ganes de guerra, i ha preparat una sortida d’aquelles en les que al quart d' hora el PC ja renega… i això que a la convocatòria deia que seria facileta pels desentrenats. Mentida podrida. Era un ganxo per caçar a incauts. Però finalment no va haver-hi caçats. Continua la mandra, els entrenaments psicològics i el zzzzzzzzzzzzz.
Finalment el Quim tal i com havia dit dies enrere ha sigut l’únic integrant nou que ha vingut a preparar-se la pedalada de l'estiu. I potser es a un dels qui menys falta li fa  de tots els que vindran vist el bon nivell demostrat. L'esmorzar estava previst a Cal Fusteret. L'arribada a Suria per la variant del Montconill, Can Torres i el Costafreda li agrada molt al PC que no parava de renegar mentres feia les "punxes" com li diu ell. I a pesar de tot al Bridge encara li ve son !!! Però una bona buti amb cansalada i unes ampolles de vi ho arreglen tot. Això si per que encara no es sabia el que faltava!!!
A l'esmorzar visita inesperada del Pepito que fa el cigaló amb nosaltres. Reprenem seguint la Riera d’Hortons, pel Samuntà cap a el Cortés del Pi. Tram Selènic 2009 a l’inversa i cap al Portell del Llop. Pugem a la Torre del Moro per la variant de Coll de Forn desprès de la “Rampeta del Gallifa “ la del Salva i el Catapum jo le Pum ¡!! A Castellnou sembla tot dat i beneit però el Litus s’inventa la baixada per la Mina. Molt embrossat aquest camí, amb pins tallant el camí i ple d’esbarzers. La tornada que pel camí clàssic es fa en poc mes de mitja hora es converteix en quasi hora i mitja.

A les dues arribem al Parc de l’Agulla paradis per excelencia dels finals de pedalada. Les gerres de birra ens esperen glaçades ¡!! Quin goig . Es evident que no en perdonem ni una, però finalment han estat 64 Kms i 1.400 de AC, als que alguns han de sumar les arribades a les seves coves, com el Bridge que arribarà amb quasi 80…. Ens haurem tret la son de les orelles?  De fet avui ha estat ben guanyada.
 

Diumenge gran expectació per veure al Guile amb la flaca. A dos quarts de vuit sortíem de la penya. Sembla que dissabte li va anar força be. Avui la sortida per la Catalana en fred juga males passades,però el Guile segueix el ritme. Al menys fins Sant Salvador. Nova punxada del Litus i en van……… La Betty, el Rin i el Guile esperen. Arriba el Juli amb el cotxe de suport. Ens passa el vago de cua PC, 0,0, Joana… Ara tocarà pringar a la pujada fins a Maians.
El Rin i el Litus porten la iniciativa, però el Guile es despenja i la Betty deu parlar amb el seu Psicoanalista…. El Rin marxa i al Litus li toca afluixar a esperar al Guile al qui els repetxons se li atravesen una mica. A la baixada si que apreta i cacem els de la cua. Fins a Jorba ha estat una crono del Nasi i el Litus que paren a Copons a esperar. Fins a Sant Guim en Grupet. Al PC sembla que això de sortir dos dies li ha anat força be. Bones vibracions de cara als Raids. A l’esmorzar ens trobem al Salva que ja havia arribat . Es veu que ja ha de sortir abans d'hora per arribar a l’hora a lloc. Curiós aquest cas…. A la tornada  el Litus amb els “bons” nomes aguanta fins la pujada del Pallares. Acaba arribant a Manresa amb el Txema i el Franch. La resta per Rajadell on sembla ser que el PC va deixar bocabadat a mes d'un i d'una. El vagó de cua te canvis inesperats en la seva composició. Sembla que el Psicoanalista no fa be la feina i el novato no ha arribat en les millors condicions per estrenar-se amb dues sortides seguides de flaca, tot i que podem dir que el comportamenent ha estat digne. Esperem que el fotomontage aviat sigui veritat.

Ara nomès falta que el Bridge es compri uns eslics per la seva cabra ¡!!  i jo segurament despres d'aquesta cronica anire al paro obligatori....

6 comentaris:

  1. Molt bó el fotomuntatge. Estic segura que el Pep arribarà com un campió a dalt del Tourmalet. I amb dues setmanes aquesta foto haurà fet història pq n'hi haurà una altre que la sustituirà. Endavant Pep, t' ens em meu recolzament. Si pogués vindria.... però el psicoanalista m' està preparant per una altre fita....

    ResponElimina
  2. Hostia Pep, ara si que veig que em faig vell o ja ho soc, per que no m'en recordo d'aquesta foto del Tourmalet amb tu..., tindras de tornar-hi per refrescar-me la memoria jejejeje, de totes maneres es una pujada que no s'oblida.
    Anims bones vacances i força al..., pedal.

    ResponElimina
  3. JUA JUA JUA JUA JUA JUA !!!!!!!!! LA MARE QUE EM VA PARIR!!!!!! QUIN PUTU FART DE RIURE!!!!! AMB LA FOTO DELS CULLONS I LES CRÒNIQUES!!!!! ENHORABONA LITUS!!! JO DE MÉS GRAN!!!! VULL SER COM TU!!!!! JAJAJAJAJAJAJA!!!! HÒSTIA!!!! Pep Pineda, quin cullons de camí vas triar per pujar el tourmalet que ets l'ùnic que porta fang a les cametes plenes de pelets???? per cert!!!! vejam si et posses recte a les fotos, jajajajajaja!!!! que bò, porto mitja hora partim el cul de riure!!!! però bé anem per parts:
    PC:_ Sant Renegador dels camins picuts
    Quim:_ Sant Aquìm ja em sobra!!!!
    Litus:_ Sant Oqueume elsCullons i veureu!!!!
    Bridge:_ Sant AbocaGrossa!!!!

    Betty:_ Qué repebrots dius tu d'un psicoanalista???? com no portis un Fisicoterapeuta, ho portes clar, tot i que es clar, es veu que entrenes fort entreweek's!!! de totes formes si no portes Fisicoterapeuta, m'ofereixo per donar massatges "recuperadors", jijijiji!!!

    Apa Petonets a tots, que sens dubte: us estimu!!!!

    ResponElimina
  4. Gràcies Betty pel teu recolzament, i a tu PC per ser tant vent parit, al Pep Bridge que vols que et digui, estàs segur que li vares donar les instruccions d’us del programa? jejeje, sembla que també tinc el braç dret al rebés, però això es el de menys que el realment compta es la intenció del Litus i hem sembla molt bé, i si realment ha servit perquè t’hagis fotut un bon tip de riure encara millor, que amb els temps que corren costa molt riure i això descarrega de possibles angoixes, esperó poder-vos passar la foto d’alt el Tourmalet amb en Ramon.
    Companys lo dit que tingueu unes molt bones vacances que gaudiu moltíssim dels Raids al Vent i ja ens veurem a la tornada.

    Salut i pedals.

    Pep.

    ResponElimina
  5. D'això es el que es tracta de donar-li a les coses una clau d'humor i riure, riure molt, que per desgràcia ultimament com diu el Bridge no hi ha masses ocasions per fer-ho.
    Pep nomes t'he de dir que la postura que tens a la foto es la mateixa que tens a l'original, o sigui que si tens el braç del reves comprova que el tinguis ben posat JAJAJAJA...
    Bridge, quan tornes de viatge vens amb molts anims renovats, si no beus, ni fumes potser fas quelcom mes interesant...( que no es treballar evidentment )
    PC que consti que els teus renegs sempre em sonen a musica clasica, es que no n'escolto mai...
    Betty els unics que necesitem psicoanalistes som nosaltres no per entrenar NO si no per estem tots com una cabra !!!
    apa que vagi be.

    ResponElimina
  6. És totalment cert Litus que faig quelcom més interessant: tornar a la vora dels meus amics, això es motiu suficient per estar feliç.

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.