divendres, 2 de juliol del 2010

Per que NO Catllaràs

Aquesta setmana de festes llargues a estat una setmana intensiva del pedal. La Gosol-Berga, La Volta al berguedà pel Solsonès en carretera, i per fi la Catllaràs aquest diumenge.
Overbooking de Kms, i record de participació de la colla en un esdeveniment del pedal. A la Catllaràs varem participar nou integrants dels Bikeapeu. L’arribada a Sant Julia de Cerdanyola la fem per diferents vies, doncs alguns han aprofitat el cap de setmana llarg per passar dies fora de casa.
Ens reunim tots al costat de la carpa per recollir els dorsals i acabem de xerrar la planificació.
El Pc, el Guile, El Nasi i L’hereu faran la mitjana. Alguns no s’han recuperat del tot del desgast de les sortides anteriors, i altres no es veuen amb cor d’afrontar la màxima. La Betty,El Farma,El Pagès,El Bridge i el Litus a la llarga.El Bridge i la Betty s’han posat al mig del pilot a la sortida impacients per sortir, la resta a la cua doncs encara estàven fent fotos.
El primer tram ja de sortida son deu Kms de pujada nomes amb un petit descans i amb molt fang degut a la tempesta de la nit passada. En el primer avituallament comú per a totes les rutes la Betty i el Bridge no s’han parat. Suposem que volen fer temps i ja no els hem vist mes en tot el mati fins la meta. La resta ens esperem i decidim que si el pròxim avituallament es comú també pararem a re-agrupar-nos, però finalment no es així i els dos grups queden definitivament separats.
El Grup de la mitjana amb l’esperit bikeapeu de sempre. Xino Xano parant a menjar i garlar tots juntets, i sense incidències notòries per explicar. La resta d’integrants de la llarga  han anat sols quasi tot el camí. Una nova punxada del Litus, en porta quatre en una setmana, es l’únic a remarcar d’una pedalada que passa per indrets de gran bellesa. El Pla de L’Orri es de les zones on un es queda bocabadat com si miressis a la TV la pel•lícula de la teva vida. Tram també molt divertit pel corriol que el travessa.
A l’arribada, el merescut entrepà de Buti. Alguns tenen tard i marxen. Altres gaudeixen de la piscina amb un aigua molt freda que es converteix en bàlsam per les cames cansades. Birres a la terrassa i mes vistes panoràmiques...podeu ser malpensats que encertareu... si si també hi eren... i no fara falta l'ocellet...

Informació Tècnica I Track Llarga aqui

2 comentaris:

  1. Hola,

    Felicitar a tots els integrants del Bike@peu per la gesta del Catllaràs. La meva enhorabona més sincera per la Betty per el seu tems i sabut patiment, no va entrar gaire més tard que jo. Jo em vaig parar a tots els avituallaments, per no defallir, tot i que no hi vaig trobar plàtans, la fruita, especialment la sindria em va anar molt bé, la xocolata no estava malament, però molt dura de menjar :-)
    en definitiva jo buscaba demostrarme que encara puc tibar i fer quelcom a sobre una bici, i aixì m'ho vaig demostrar, no buscava rés mès. Em sap greu que punxesis Litus, suposo que anaves sol per fer reparacions, com que vas arrivar amb tanta mala llet.... jejeje!!! Apa, molt bona setmana a tothom!.

    ResponElimina
  2. Molt bona pedalada. Indret espectacular. Això de tenir varies alternatives de rutes, segons el nivell també trobo que està encertada, ja que tens la oportunitat de decidir segons la marxa si vols seguir amb la duresa de la ruta o fer-la una mica més curta. Després de superar varis obstàcles que m'inpedien tenir unes bones sensacions sobre la bici, vaig poder acabar amb un temps raonable..... buahhhhhhhh Pep: Em vas portar 40 minuts de diferència jajajaj. I jo no em vaig parar als avituallaments, bé si, al quart a fer un xupito ràpid de llimonada.

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.