divendres, 2 d’abril del 2010

La Mona es.... Divendres


La Tradició es ... divendres Sant La Mona. Sortida tradicional per carretera  de la penya Bonavista a la qual pertanyen la majoria dels components d'aquesta colla. Es tradició anar esmorzar al Bar Comes de Sant Feliu Sasserra pujant per Navàs, Gaia i Prats.Avui ens ha acompanyat el Sherpa de la Colla L'Esplai. Ens ha agradat molt la seva companyia doncs feia temps que no pedalàvem junts i ens ha fet anyorar altres membres d'aquesta colla que  fa temps que no veiem.

També hem recordat al nostre amic Agustí, que per motius de salut esta una mica parat, però al que esperem que aviat torni a pedalar amb nosaltres.Ànims !!
I el Rinnnnnnnnnn ufffff !!! pletoric.... S'ha aprimat tant que el vent el fa volar..
La sortida no podia ser d'altre manera, un clàssic, bregar fins a esmorzar, disbauxa jalant i corre que te pillo tornant. Recordo l'any passat quan el 0,0 i el Pare Camps pujaven amb molinet el repetxo de Gaià. Avui han demostrat que allò va ser fruit d'un mal dia. La Princesa i Reina de la colla també ha demostrat que quan no es matxaca al gimnàs funciona  molt mes be, però encara li fa falta rematar, doncs la joventut que corre per la seva sang no s'acaba de plasmar en el resultat final.
I això ho dic per que tornant, el Txema que se'ns ha afegit mentres esmorzàvem ,el Salva ,el Litus, i el PR ( si si ara es PR Preuada Reliquia ) han posat un ritme demolidor que ha fet mella. Pobre Barrufeta que s'ha trobat sola entre dues aigues....
En fi tot dintre els paràmetres establerts. Donar les gràcies al Juli pel servei de cotxe escombra i a la PC Bonavista pel manteniment d'una tradició d'aquesta penya.

Posdata : Els videos mes val que no els penji per no ferir la sensibilitat dels espectadors....

5 comentaris:

  1. La veritat es que la sortida ha estat una Mona..da.
    Com sempre el pastis i el cava excelent i la companyia insuperable.

    ResponElimina
  2. Ja us podeu preparar per demà a la sortida bike pq la barrufeta no ha quedat tant tocada de les cames amb la sortida d' avui de carretera. Això no és una amenaça sino un avís perque aquesta nit sopeu algo calòric, jijiji.

    ResponElimina
  3. Puesssssss vist el d'avui ningu diria que la barrufeta anava tant sobrada... i el que va tant motivat deu ser per jalar per que per pedalar ?¿¿?¿?¿ la desercio ha estat servida tot just aixecar-se de la taula.

    ResponElimina
  4. Vaja, vaja!! vist el d'avui, des del sofà de casa tothom es molt valent, despres pasa el que pasa, jejeje!!! pistas a on ningú et segueix, trialeres que només el Litus i el Pep Pont proben, i despres es clar, tothom es molt valent, al menys l'excelentissim Sr. 0'0 reconeix perque ve a Rajadell, que despres nomès jala el Pep Pont, però cullons!!! amb la barrufeta!!!! segons el seu comentari mès escoltat: a mi esmorçar no em va bé!!!! Deu ser que no l'hi va bé que s'ho jali un altre, perque cullons!!! com endrapaba avui, jejeje!!! desprès pasa que Pep Pont se'n va abans per temes personals, però 50 minutets Rajadell-Pont de Vilomara i cap problema, en canvi vist els comentaris, la meitat fa pifia per tornar a Manresa!!! jejeje!! Hala!! ahí queda eso... Demà el Pep Pont se'n va a Olesa i pujará pel parc fins el Pont, si hi ha algún valent, encantat de gaudir de la seva companyia!!! (això ho dic al vent, de valents no en hi ha cap) JUA JUA JUA!!!!!

    ResponElimina
  5. El Pep Pineda coneix molt bé "el panyo".i per lo que he vist a tothom li va el Miliu.....de Rajadell...Apa de moment el Barça estem 1-0, esperem que acabi guanyant.

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.