dissabte, 20 de març del 2010

Celebració Sant Josep


La sortida d'avui estava encaminada a celebrar els Sant Joseps de la colla dels quals n'estem ben assortits.... I la veritat es que veient al Salva ningu diria que hem sortit a pedalar oi???


Com sempre els esmorzars-dinars al Can Paco i mes amb celebració Cava incluit son d'ordago i no es gens d'estranyar veure situacions com la que es presenten aqui.






Fins i tot la Betty, si ,si la que esta amagada darrera els matolls, no sabia massa per on es circulava. Es estrany veure-la "aseguda" pel terra pero la instantanea demostra que despres d'un esmorzar al Can Paco tot es posible.


Felicitats Joseps, Peps, Pepitos i gracies per la diada que ens heu preparat.

3 comentaris:

  1. elisabet boix castro ”la betty”21 de març del 2010, a les 20:01

    altrament se m´ ha taxat de borratxa quan tots els membres de la colla són testimonis que la menda juntament amb el company jaume construcció sóm els més sans i no probem ni gota de la medicina que altres necessiten per pujar sobre una bici. El problema ha estat la cala rovellada que no ha volgut sortir alhora!!! Encara em fa mal el pompis!

    ResponElimina
  2. Constato que la Betty es una betetera molt esportista i saludable i que no li agaraden les "medicines". Tampoc es habitual veure-la per terra per això s'ha aprofitat l'avinentessa.

    ResponElimina
  3. Doncs encara es més pecat, si no va borratxa, va caure en solidaritat als "beguts"? o simplement l'hi fot la culpa a la cala? amaga que pujar aquesta trialereta es complicat per ella? la seva "aigua" está adulterada amb Vodka? Hummm!!!! se m'obren molts interrogants com podeu observar... ;-) un dels peps sofridors...

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.