diumenge, 5 de juny del 2011

Tracks Non... Pudo Ser.


El Podi Compartit
  
No va poder ser. El Diable va canviar el seu foc per aigua i el resultat va ser catastròfic. Cursa suspesa amb corredors amb hipotèrmia. El cert es que era suïcidar-se pedalar en aquelles condicions , per tant decisió encertada per part de la organització. Però comencem pel principi
Molt contents el dia abans
 EL dia ja es va llevar tapat. Per la nit havien caigut quatre gotes però el terreny tot i estar humit no presentava grans problemes. A la sortida trobades amb la resta de companys Silvia, Dani, Ada, Santi, Jaume… però i la Noe??? Encara te la bike a d’alt de la furgo!!! Ummmmmm!!! Decisió encertada la de quedar-se dormint a la llum dels esdeveniments
Sortida amb deu minuts de retard.Neutralitzada aquest any si a un pas normalet…. El Bridge el perdem a primeres de canvi. El Xic compleix amb el pactat i surt reservon acompanyant al Litus que es queda despenjat a les ultimes posicions. El Pere també s’afegeix al grup.

Cami de Rupit
Tots tres anem fent camí i tot estar darrera de la cursa, els temps son molt millors que els fets als testos. Al camí de la Foradada ens trobem amb el campió de l’any passat, el Josep de Navás, que anava acompanyant la seva dona, L'Aida. Pujava xiulant… Tot un plaer pedalar al seu costat. Tavertet El Xic i el Litus passen amb 45 minuts d’avançament sobre l’horari previst i la claca ha fet tard, però ens enganxa pujant per la pista dels Cingles de l’Avenc. Quan ens passen ens pugen les pulsacions. El Bridge ha passat 20 minuts abans. Creiem que no es massa la diferencia pel que pensem que va tranquil. EL ritme es molt bo. El Xic va sobradíssim i el Litus no es troba ofegat.
L'Aida
 Una rapida reparació al canvi del Xic per un cop de pedra en una trialera anterior. A Rupit El Bridge ja ha posat la directe. Ens porta 50 minuts tot i que continuem amb mes de mitja hora d’avançament sobre l’horari previst pel Litus. Pujant a la Devesa el Xic es treu l’espineta del Test… la frescor del dia ha ajudat molt, i les sensacions son molt bones. El Pere continua amb nosaltres insegur de la seva inexperiència amb el GPS. Collet de Pixanuvies km 60, el temps encara s’aguanta i el Litus perd la biela. Suposem que els mecanics es van deixar els cargols fluixos?¿?¿? La tornem a muntar ,collem fort i en marxa.

El Xic i el Litus a la Vola

A la Vola la Claca esperant. Quina feina nois!!! Betty la nova reportera de la colla en directe via facebook. Demanem pels companys de Navàs que van per davant nostre. Tot correcte. La Silvia amb una mica de mal de cap. EL Litus també es pren un analgèsic pel dolor al canell i menja, cosa que no havia pogut fer fins ara per la mancança que hi havia als avituallaments. El Bridge a tope. El Pere se’ns ha despenjat i continua sol per darrera. A la Cuesta la Claca fa l’ultima assistència abans de dinar. El Bridge va tant a davant que ha sigut impossible que la Claca el veies passar. Pujant el Litus no te bones vibracions i baixa el ritme. El Xic s’escapa sìntoma de que va sobrat. Fins a Vidrà es fa llarg i el Xic li ha agafat al Litus 15 minuts de avantatge. 
  
El Dani i La Silvia
El Bridge 2 Hores ¡!! Brutal el ritme del Bridge que es mante entre els 20 primers. Però… la pujada al Coll de Forn ( Les fangueres ) es mes aviat la Pujada a les piscines. Comença a ploure amb ganes i els camins es tornen rius i amb aquests desnivells la roda patina i no es pot pedalar. Al pla les fangueres son piscines i no es sap per on passar, ni a peu. Fa un fred que pela i anem xops. La baixada a Sta Maria Besora demencial. Sense forces a les mans per frenar, es quedaven adormides pel fred. No es podia ni canviar de marxes. El Litus ho te clar es impossible continuar en aquestes condicions.


El Bridge
A Sta Maria el Xic també esta d’acord. Allà ens troben molts corredors que també ho han deixat estar, entre ells la Silvia i el Dani amb les mateixes opinions.Tots tremolant de fred a la vora dels calefactors. Arriba el Pere glaçat. El Bridge ha passat que encara no plovia però el deu haver enganxat en un altre zona també molt difícil. La Tremolosa. De ben segur que la situació allà serà la mateixa que a Coll de Forn.Mes de dues hores de diferencia. I finalment ens arriba la noticia, carrera suspesa. A Alpens hi ha gent que ha arribat amb hipotèrmia mig desmaiats. Ens preocupem pel Bridge, però no podem contactar amb ell.
 

El Nou fitxatge dels Bikeapeu...
L’assistència de la Claca en aquest punt ha estat com l’eslògan… la millor assistència de la meva vida….Baixem cap a Torelló amb la furgo i la calefacció a tope. Al pavelló degoteig de corredors que son repatriats des de els punts de control on han sigut parats. Demanem pel Bridge. Sabem que ha passat el control d’Alpens però no sabem si encara pedala. Deu ni do Xaval amb la que ha caigut!! Mentrestant fem un cacaolat calent… segur que estem al Juny??? arriba el Bridge i ens posa al dia de les seves peripècies. També ha passat el seu calvari particular amb pedregada inclosa.




Que deu rumiar el Bridge???
 
Compartint l'experiencia amb la claca


Nomes 4 corredors han arribat a Sta.Eulalia i anaven amb el compromís de deixar-ho córrer ens explica en Jaume. La zona de les entranyes del Diable estava enfangadisima i la riera que s’ha de travessar baixava amb mes de mig metre d’aigua.  

El Pc per una vegada callat!!

La Pitonisa amb el seu nou ofici

 Estar clar que era impossible continuar. A pesar de tot finalment ningú ha pres mal i això es el principal.No ha pogut ser, i tots els bikeapeu ens hem quedat amb el regust de saber com hagués anat en condicions normals.




Un any de preparació, de comentaris, de bromes, de kms i kms de convivència per un esdeveniment que ha unit tant al grup que esperem entenguin la nostra decisió….

Tornem a començar?  El countdown ja esta en marxa....

El Video...

8 comentaris:

  1. Primer de tot felicitar-vos a tots tres per la vostre gran gesta, sou uns cracs, segon es demanar-vos que em disculpeu per no haver pogut vindre amb la claca a fer-vos costat , però la situació de casa meva no ha millorat gaire i a casa em necessitaven.
    Bridge amb trec el barret, anar dels vint primers i portar una diferencia de 2 hores vol dir que estàs molt fort, enhorabona Pep.
    Guillem i Litus vosaltres també heu demostrat que sou uns fora de sèrie, estic segur que si no hagués estat pel mal temps la podíeu acabar dintre dels temps establers per la organització que ja es tindre mèrit.
    I als altres companys que sou l’orgull de la colla, cada cop que els trucava per saber com us anava el missatge sempre era: bé van molt bé, ara estem esmorzant i encara no els em vist, ara estem dinat i ja els em vist jejeje, però ens tenim d’afanyar si els volem tornar a veure, (suposo que volien dir abans d’anar a berenar)jijiji, l’altre es que devien esta perduts pel bosc perquè trucava i trucava i no més sortia la punyetera bústia i es clar quant m’agafen el telèfon resulta que estaven sopant, en fi uns cremant i els altres menjant, jajajaja

    Pep.

    ResponElimina
  2. al parecer,las inclemencias del tiempo rondaban por toda cataluña,otra vez sera bikers-. saludos desde el maresme para todos los bike a peu.

    ResponElimina
  3. Sens dubte la crònica dels bikeqpeu més esperada de l'any! No ha pogut ser, el temps no ho ha volgut així sino..... Veig k alguns ja volen repetir l'any vinent. I ns haurem d'esperar un any més a fotrens. Més vells?No es podria repetir la cursa la setmana k ve? Felicitats a tots tres!
    Betty

    ResponElimina
  4. Hola a tots,

    a mi nomès em queda donar les gràcies per tantes mostres de suport des del Xat i aqui la cronica: Guile, Betty, Ramón, Albert, Ginetas, etc... personalment estic satisfet, per totes 4 bandes: Litus, Guillem, Pere i jo, crec que mentres el tems ens va deixar, varem saber estar al lloc que teniem pensa. Jo nomès volia deixar alt el pavelló dels Bike@peu per celebrar-ho, però no va poder ser!!! haurem d'esperar un any mès!!! però la gesta i la força continuen vives a dins meu, jo SÍ tornaré a posar a proba el diable!
    Gràcies també a la meva dona i a la meva cunyada i cunyat, per la força i l'esperit que em van donar quan em vaig posar a plorar per la cancelació de la proba, sento haver-vos mullat la roba. :-) l'any vinent crec que continuarem sent 3 arcangels que van a peu, per tal de vençer al Diable!

    ResponElimina
  5. Colla,ja esta tot dat i beneit sobre la tracks, pero vull que quedi constància escrita d'aquesta aventura.Per la meva part satisfet a mitges com suposo la resta de participants per no poder completar la fita que ens haviem marcat, pero molt orgullos de pertanyer a aquesta colla per totes les raons posibles.Ens han fet costat fins l'ultim moment, han soportat entrenaments,ens han fet assistència... tot això sempre amb bon humor. Tambe molt content per la part de les relacions amb d'altre gent que hem conegut arreu i es que alguna cosa te aquest esport que ens uneix. En quan l'any que ve, ja veurem. No prometo res que despres la Betty ho esbomba!!! Nomes dic que aquest Diable em te hipnotitzat i sempre acavo tornant, pero ja veurem. De fet pel que he llegit por ahi ara li toca a la Barrufeta. Jo ja m'apuntare a la assistència. Gracies a tots !!!

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots per haver participat en la major aventura Biker que he fet mai, encara que no va poder ser i no per falta de ganes ni forces. I dic tots perquè sense la vostra companyia dissabte rera dissabte jo no m'hagués sentit capaç de afontar-la.
    De tot cor MOLTISSIMES GRÀCIES.

    ResponElimina
  7. Ahora diré algo de lo que puedo arrependirme (y no me he tomado dos birras):
    Volvemos el siguiente finde y la hacemos NON STOP por nuestra cuenta? Seguro que podemos convencer a alguien para hacer de "avituallamiento intinerante" con la furgo.

    ....Ahí queda eso....

    PD. Un poquito de por favor ehhh, pitonisa NO, CABRA PITONISA!!!! juas juas juas

    ResponElimina
  8. Ei!! encantada d'haver-vos conegut en persona! quina llàstima el temps, ara no teniu excusa per no tornar l'any vinent! i amb aquesta assistència... no us hi podeu negar!
    Salut i a entrenar!

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.