diumenge, 6 de març del 2011

Foc a les Rodes....

Foooooooc,!!!!! Foc a les rodes... Es cremaaaaa, tot es crema…. el calendari de la colla bull com una olla a pressió i els bikers imprimeixen ritme als pedals. Cap de setmana ple d’activitats de tota mena. Dissabte la Barrufeta va fer ruta amb els Randoneurs traga milles. 120 Kms de carretera a una mitja de 25 per hora. Sembla que alguns tenien presa per arribar…. Els Beteterus PC ,Bridge, Xic, Guile i Litus una sortideta de 67 Kms i 1200 de desnivell positiu acumulat a una mitjana de 14,5 que va tenir l’acompanyament durant un tram del trajecte del trialero que va a peu. En Calveres. Els de Navàs li faran pagar car tanta deserció... Tambe ens va acompayar El Crus... a l’hora d’esmorzar es clar….

Diumenge La Barrufeta, el Som-ji, el Txema i el Litus 80 Kms d’asfalt penyero també a una bona mitjana (24 Km/h), una mica truncada per que l’elit Bonavistera s’ha pres la sortida en plan Relax. O sinó com s’entén que durant els primers 25 Kms fos el Litus i la Betty els que tibessin del Pilot i no rebessin cap relleu????  El Crus avui ha tornat a sentir el foc dels pedals. Despres d'esmorzar les vibracions no eren del tot satisfactòries. El PC, el Guile i el Primo han aprofitat la proximitat de l’esmorzar carretero per arribar amb la BTT. 54 kms 1100 de desnivell i mitja de 15,3 ¡!!! Fooooooooc, deixeu pas que es crema tooooot ¡!!.
De L'Esplai Panadero,San Miquel i companyia no podem comentar gran cosa... No sabem si els hem passat tant  ràpids que no els hem vist o es que han anat tant lents que ja els hem perdut a la sortida... L'unic que sabem es que han fet la mitjaneta i eren asseguts a taula benein les aigues termals...

I el plat fort del dia, el tenien el Xic i el Bridge amb la seva participació a la TransMaresme. 80 Kms amb 2.400 de desnivell. El Xic ha completat la ruta amb 4 hores i 42 Minuts, que avalen un estat de forma pletòric i un coet a la propulsió de la seva bike. El Bridge ha tornat ha ensopegar mecànicament. Enèsima trencada de canvi, reparació in extremis, i mitja ruta en single speed. Ha acabat en un temps de 5 hores i 40 minuts. Deu ni do per anar amb SS.
Per la setmana que ve tenim un altre plat fort. Ruta de 105 Kms amb 2.400+. Pero a la vista del resultats d’aquesta setmana val mes que hi fiquem mes llenya al foc que encara no crema prou.....

Informacio i Track Aqui

1 comentari:

  1. como sigais asi, vais a quemar el monte y el asfalto.salud para los bike a peu que sois fantasticos,maquinas de kilometros incansables.hasta pronto!!

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.