diumenge, 12 de desembre de 2010

Estat d'Alarma... Vaga de cronistes

Amb l’arribada del fred els cronistes s’han quedat glaçats però no les ganes de pedalar. Els Bikeapeu continuen pedalant de valent plogui,nevi o glaci.
Al mes d’Octubre un bon nombre de representants van participar a la XIII Berga-Berga. Transcric un  retall de la crònica que va escriure en Bridge però que no s’ha pogut publicar íntegre per falta de fotografies de l’esdeveniment.
“ Uns incombustibles, PC, Pep Pineda i Nasi van fer seus els 56 km i 1050 de AC que ens vam trobar. Surcaren els camins berguedans com aquells sirventesos que lloaren tan la comarca. Un Bridge amb l’agraïment d’un company adoptat pel Bages, veí del Berguedà, acompanyat pel sofert i lluitador Litus, van cavalcar sobre la sorra i les pedres d’una comarca tan antiga com els seus propis trobadors. I una Betty que volava pels camins, caminava pels corriols i replicava com bona cristiana a les trialeres, van fer que un matí de Diumenge fos quelcom més que anar amb bici. “

El 14 de Novembre es va participar a la Berga-Santpedor. Un dia complert de bike en el que es va demostrar el gran nivell assolit per part dels participants. Tot i els entrebancs traduïts en quatre punxades, el grup va aconseguir el millor registre de totes les edicions que han protagonitzat aquests bikers. Com sempre la pedalada molt ben organitzada pel Club 2x2 de Santpedor.

Altres sortides clàssiques de la colla s’han anat fent els diferents dissabtes, diumenges i dies de festa, algunes passades per aigua com la sortida a Monistrol de Calders, on es va agregar un nou biker al grup, el Guillem al que encara no li hem trobat sobrenom però tot arribarà…. La d’Artes passant per quasi be tota la comarca….. La de Rajadell amb molt corriol i demostracions de gran tècnica per part del nou fitxatge, i no exemptes d’ensurts ehhh Guile???? o com la d’ahir a Marganell.

El dia va començar mandrós amb molta boira. Desprès d’una curta reunió es decideix anar a esmorzar a Cal Jaume passant pel Oller en direcció Castellgalí per un corriol de la collita del Guillem que ahir va agafar la batuta de Sherpa i va fer gala de ser bon coneixedor de la seva zona.
 Visita a l’ermita de Sta Margarida. El Gepet es va dedicar a fer relacions publiques i cuinar ¿¿?¿? el PC a renegar…. De tot i sobretot del nou Sherpa!! Quines rampes ehhh!!! El Pagès a queixar-se… de la seva falta de entrenament…. El Guile a caure de la seva muntura… i el Bridge que va venir amb cotxe…. a jalar ¡!!! Val a dir que es troben a faltar altres membres en aquestes sortides de dissabte, a veure si ens animem.
Per dissabte que ve s’ha parlat de fer una excursió de tot el dia. En donarem mes detalls entre dimecres o dijous. Seguiu atents a la convocatòria .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.