diumenge, 3 d’octubre del 2010

Rocaforttina... quins Cigrons !!!

Desprès de la Selenika tocava un cap de setmana relaxant, així que dissabte ruta curteta per estirar i omplir els estomacs al paradís de la gola de Cal Paco, amb disbauxa bevedora final al Bar Cadi. Poques coses a comentar respecte al tema del pedal…
Diumenge teníem el clàssic del nostre calendari de la Rocaforttina. La pedalada sempre molt ben organitzada, sempre ens regala algun tram de corriol i pista nou. Enguany ha estat una mica menys coriolera però, pedalar per la zona de Rocafort sempre es molt exigent i aquest any no ha sigut diferent. Tots els Bikeapeu molt competitius, fins hi tot s’han posat al capdavant a la sortida. Les pujades ja s’han encarregat de posar-nos al nostre lloc. A l’arribada l’esperada buti amb cigrons per llepar-se els dits. N’hi ha que s’apunten nomes per menjar-ne.
Bossa molt generosa de regals i un mallot commemoratiu del cinquè aniversari, completen una jornada de bike de matricula d’honor.


2 comentaris:

  1. ya veo que siempre estais al pie del cañon,eso es bueno . un saludo a todos los bike a peu.felicidades a los participantes!!

    ResponElimina
  2. Que bé que ús ho munteu eh???? I després de tot l'esforç...butifarra amb cigrons al canto,jejeje
    Salut!
    Mariona BTT

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.