diumenge, 18 d’abril del 2010

Els Diables Contraataquen Episodi II

Rupit el planeta esta glaçat. Les ultimes informacions dels nostres espies parlen de reorganització del Imperi dels Diables. Comencen els preparatius de l’esquadró K-TieM mentres la nau nodrissa Scott-eX carrega de combustible i municions i rep el full de ruta. L’amenaça d'en Jordi Darth Vader no ens fa por per la valentia dels pilots.Hora Cero i ens posem en marxa. La bellesa de la constel·lació ens distreu innumerables cops i anem molt mes a poc a poc del costum, el Salt de Sallent, L’agulló , Els Cingles de Pujolras son llocs on la parada es obligatòria per gaudir-ne.
Seguint pel torrent de la Casassa, les primeres escaramusses de les Tie Fighter son menyspreades per l’esquadró. Arribem a la Devesa, tot ha estat massa fàcil. Els pocs punts complicats han estat resolts amb certesa i rapidesa i decidim continuar sense parar a repostar. Ho farem en un pròxim punt aliat. Arribem al petit planeta de Renyins, on comencen les primeres batalles amb noves armes per part de l'enemic, que ens agafen per sorpresa. 

Han infectat l'espai d'un material viscós i les nostres naus derrapen en la forta pendent per arribar al Collet de Pixanùvies. Ens desfem d'aquest mal pas amb algun que altre entrebanc, peró lluitant amb ràbia com demostra la Barrufeta Leia.Seguim per la constel·lació Serra de Mateus per on gaudim de les estrelles que es veuen a banda i banda del camí Ral Vic-Olot. Tot i aquestes primeres lluites el grup continua amb la moral molt alta i amb força humor a traves de les ràdios de bord.
L'avançada d'en Litus Skywalwer, Chewbacca Toni,Yoda PC i Barrufeta Leia  fa mes plàcid el camí d'en Pep Solo Pont i Obi Wan Guile que ja es troben alguns Diables abatuts. Tornem a trobar vestigis de material viscós però realment aquesta arma no els ha servit de gaire i les nostres naus en surten ben parades.Entrem de ple a la Galàxia Collsacabra, on gaudim de la bellesa de les seves estrelles, La serra de Cabrera, El Santuari i Sant Julia de Cabrera atravessant els colls de Freixeneda i Sant Julia.

Al Mas Piguillem a la Vola, ens reben amb tota classe d'atencions. Els espies ens han advertit de l'existència d'un arma molt poderosa anomenada "Estrella de la Mort" a la que hi haurem de fer front desprès de la parada tècnica. Els consells del full de ruta diuen de prendre unes viandes lleugeres per la duresa de la batalla que se'ns apropa i evidentment l'esquadró segueix al peu de la lletra les instruccions.Obi Wan Guile repara una petita averia a la seva nau, producte d'algun impacte de foc enemic, però sense complicacions.

Alguns dels Diables presoners fan gala de tota la seva fúria davant la presència dels pilots. Escalfem motors i reiniciem la marxa en direcció al planeta Vidrà, per tal de alliberar-lo de les mans enemigues.

A pesar de les advertències el grup segueix amb molt bon humor. No es tracta de res mes que d'una  maniobra de distracció per evitar la por que se'ns ha posat al cos al assabentar-nos del que ens ve a sobre.

Avançadilles de Destructors imperials a la carena de la Sala ens fan posar en guàrdia i comentem l'estratègia a seguir. Ens ha agafat per sorpresa la situació d'aquestes naus i la seva potència de foc. Leia i Yoda PC queden endarrere en aquest primer combat imprevist, una emboscada, precedida d'una magnifica maniobra de distracció en forma de corriol majestuós. Pep Solo i Obi Wan Guile son els primers a netejar el cami dels enemics endiablats fins l'estrella La Creu de Coral. Leia necessita assistència però aquesta es rebutjada pel seu esperit de sacrifici.
Arribada al Collet de Can Patiràs, la veritable porta de l'infern. Divisem l'estrella de la mort i ens posem en guardia.Primers combats amb Tie Fighter, escoltades per destructors imperials. Molt a poc a poc ens anem apropant a l'estrella. Fins la Vinyeta ha estat complicat però a partir d'aquest punt, la lluita ha estat encarnissada. Les radios no paren de donar avisos d'impactes per foc enemic, el grup s'ha separat i tothom fa el que pot.Les naus enemigues ens superen per molt en número, pero a ultima hora una bona maniobra d'en Pep Solo i Litus Skywalker fa esclatar la estrella de la mort o altrament dita la Creu de Salgueda i els destructors imperials i les Tie fighter es retiren.Mes endarrerits arriben en Chewbacca Toni i Obi Wan Guile. Han patit i lluitat amb furia, al igual que en Yoda PC i Leia que va malferida. Una victòria com altres aconseguides per  aquesta esquadra en altres guerres d'altres galàxies.

Estem molt a prop del nostre objectiu final.Seguim la pista del torrent de la Salgueda intentant recuperar forces. En tot el nostre camí hem tingut present l'estrella Santuari de Bellmunt també anomenada en paraules de Jacint Verdaguer " L'Ermita al cel suspesa" on en un altre època pilots d'aquesta esquadra van lliurar un altre de les seves batalles. Inesperadament, al travessar el Ges un altre dels mars líquids que hem trobat, els destructors imperials retornen a la batalla. Estàvem previnguts que això passaria però ens ha agafat faltats de força i tot i trobar reforços aliats les bateries de foc enemigues han fet molt de mal a les nostres files.
Finalment alliberem Vidrà, però l'esquadra esta defallida, poc entusiasme en els pilots. Leia la mes malparada. Yoda Pc també va malferit, Obi Wan Guile i Chewbacca Toni en millors condicions però tambè molt tocats per l'últim foc enemic. Litus arriba just, i tampoc li queden mes forces per lluitar. Pep Solo, el mes ben parat però també ferit lleument.
A la Caserna Serrasolsses ens reben amb cara d'estupefacció, per l'estat de tots els pilots. Ens tracten fenomenalment i després de beure i menjar una mica els ànims tornen a aparèixer. Ens retirem a descansar hem guanyat una nova batalla però no la Guerra.




4 comentaris:

  1. Episodi II:
    La veritat que semblava pitjor del que ens havien advertit, però tret de la duressa del camí (d'entre 0 a 10, a on la máxima duressa un 10, l'hi donaría un 4,5), es cert que les dues ultimes pujades van passar factura a alguns membres de la colla, (hi ha fotos que ho asseguren), no es per menys felicitar a tots el membres de la tropa, per una nova gesta assolida, es veritat que fàcil no va ser, però jo sé que vosaltres heu pujat coses més dures, però tot i aixì: FELICITATS!!! per aquesta gran fita. L'episodi II ha estat un èxit, amb més cites al nostre leif motiv (Bike @ Peu) que de costum, però bé, és el que toca a vegades, la questió, arrivar a lloc.

    Un cop més, el nostre guionista/director, s'ha superat amb la crònica de la sortida pels boscos de Catalunya, ben explicada i ben lleugera de llegir, la crònica ha baixat com una cervesseta a les 8 del vespre en un estiu caluròs a una terrasseta a la platja. Crònica suau, permisiva, tolerant i simpàtica, vers la sortida real, je je je!!! donat que alguns membres, no van arrivar ferits, sino? morts!!!! rés vergonyòs es clar, el terreny es va cobrar la seva part, normal si vols, a vegades la bici, té això, que et fa patir molt però al final, arrives, mort, però arrives!!!!! nomès quedar Felicitar a tothom.

    Enhorabona a tots, i ja sabeu que toca... Episodi III ... la batalla continúa...

    ResponElimina
  2. Jo no entrare en valoracions de duressa per que això depen molt de cadascu. El que si crec es que l'etapa es de les dures que ha fet aquesta colla, pero no hi ha res que no hagi fet abans.L'anàlisis IBP dona 136 AA i d'aquestes n'hem fet un bon grapat i no parant a fer fotos i gaudir tant com aqui.
    Tal i com vaig comentar al dinar de cuestas de la muerte n'hem fet moltes i crec que no es mereix tanta mala fama.La pista esta molt be i es pedala be. Un altre cosa es que facis els tracks del diable en dos-tres etapes i arribis aqui amb 70-80 Kms.i arribis petat.
    Per la resta, doncs com crec que tothom, un altre bon dia de pedalar per aquests paratges tant impressionants, amb bona companyia i força riure.
    En quant a la ruta de moment per mi es la mes complerta de les que he fet, i qualsevol betetero que es digini de ser-ho l'ha de tenir al seu curriculum.
    Que la fuerza os acompañe...

    ResponElimina
  3. Tal i com dieu de pujades tan o mes fortes que aquesta n’hem fet unes quantes, amb terrenys diferents fang, rocs, grava, el que passa que moltes vegades deixem que en el nostre cap si posi un dels dimonis que surten als Tracks i et vagi dient deixeu, tira la bici, ves a la piscina, que hi fas aquí, no cal que apretis mes, baixa de la bici total falten tres metres, s’ha d’anar amb compte, son mol persuasius i no paren fins que ho aconsegueixen, us recomano que no els escolteu, jo ho vaig fer i hem varen guanyar. A la propera etapa ens en venjarem jajajaja.

    ResponElimina
  4. Tannnn tarannnn tán!!! Tannnn tarannnn tán!!! Tannnn tarannnn tán!!! ninoniiiiiii!!!! niiiiiiiiiinooooonnnnoooooo!!!! Tannnn tarannnn tán!!! ninoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii noooooooooninoniiiiiiiiiiiii!! Tannnn tarannnn tán!!!

    La foscor queda enrera, la llum! empeitada pel desig de sorgir i mullar el mon de colors, prepara el seu cop amagat!!!
    5 intrèpids aventurers, correran entre la llum, buidan el paissatges de la nostra terra catalana, amb un sentiment de nostàlgia pel nostre sisè membre caigut en combat laboral!!!

    La nena, amb el cap cot i el coll regirant-se en un mar de llampecs i trons, lluitarà contra el drac imaginari que els muscles han deixat anar... ho superarà??? la cuidarem, però la lluita, l' haurà de correr ella....
    PC, cansat? No,! il·lusionat? Sí!!!, un nou repte obre les portes del Pare Camps, un nou setge a la seva fortalessa fisica patirà, una gota d'aigua en un desert d'esforç heròic!!! Por el sendero de la fuerza, tu has de caminar, buscar en ti la paz del pedal encontrarás, y un grito de honor has de cantar: VISCA CATALUNYA!!! Pare Yoda Camps.
    Pep, Pep, Pep Guile, l'incansable músic matiner amb bici, tornaràs a donar la nota: Piiiiipppp!!!! Piiiiippppp!!! tan enternidora, tan estrident, i tan notable, que cada cop descobreix l'amagatall d'un incansable rodador! tornarem a escoltar la musica que ens brindes cada matí de bici?, Volveran las oscuras golondrinas a tu balcón a anidar? Cullons!!! això no es d'aqui!!! jejeje!!!
    Amic Toni, aquest cap de setmana et tornaràs Toni l'invisible, hi seràs, però no et veurem.... això si, et donc les gràcies, per moltes coses, però perque em faràs tornar a gaudir d'aquella terra un altre dissabte!!!!
    Litus, Litus, Litus... no sé que dir, ni com definir-te, no sigui que t'enfadis i el cucs de les meves orelles és suicidin per no sentir-te, . Que farem demà? tornarem a tenir 3 orgasmes corrioleros? follarem el camí amb les bicis? Diu:
    Pacient:Doctor!! Doctor!!! tinc un problema,
    Doctor: Que li passa?
    Pacient: Sòc trialero precoz
    Doctor: CORRIOLS!!!!
    Pacient: Aaaaahhhhh!!!!! hummm!!! aaaaahhhhh!!!!

    Bé nois!!!!!!! ja hi som!!!! noingú ens parará!!!!!

    EPISODI III
    EL RETORN DEL PEDALADOR!!!!!

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.