diumenge, 14 d’octubre del 2012

Clàssics Bagencs


Diumenge 30 de setembre la deessa Selene va tornar a visitar Navarcles, i els Bikeapeu van anar a rebre-la com ja es habitual. Enguany la deessa ens va preparar una ruta una mica mes exigent de l’habitual amb un recorregut mes curt de 94 Kms però amb una mica mes d’ascens,  2.400 mts ,el que feia presagiar  la duresa de la prova.  Si això hi afegim que aquest cop Selene va venir acompanyada de Zeus i les seves plujes van estar presents durant bona part de la tarda i nit, el sentiment dels participants remullava preocupació per l’estat del terreny.

 
 
Finalment, però exceptuant  algun tram, aquest era força bo per la practica de la BTT gracies a la tipologia de la zona que es trepijava. Cal destacar la gran actuació del Xic que va fer un temps de 6:18 assolint la posició 324, y la del Maqui en poc mes de 7 hores a la 620 d’un  total de 1266 participants que van acabar la prova. La resta de participants ja varen fer prou amb acabar-la…
 
 El 7 d’Octubre també es va estar present a la pedalada popular mes famosa de la comarca per aspectes aliens a la BTT i que no son altres que culinaris... Si, els cigrons ja comencen a fer furor i mes de 450 participants es van aplegar a Rocafort per una nova edició de la Rocaforttina.Una Pedalada familiar on el Xiquet ja fa gala de les aptituds del seu pare en arribar el primer de la categoria infantil.
 
 A la farra cigronera van participar  el Primo i el PC , el Bob Esponja ( alias Paco) i el Litus alguns  una mica mes ben guanyada que d’altres.... . Tambe cal destacar la presencia del Botin amb la seva muller.  3 Recurreguts força exigents pels voltants del Parc Natural, amb un ambient  excel·lent que fa que aquest clàssic sigui un permanent al calendari bikeapeuro.