diumenge, 27 de maig del 2012

El dia " D " ( De Diable )



Ha arribat l’hora… Ja no hi ha excuses. El pròxim 2 de juny arriba el gran repte. Un traçat diabòlic, una preparació malèfica, un mal son d’entrebancs.... però ja es aquí i els que estem sans i estalvis haurem de bregar per  deixar el pavelló dels BikeaPeu ben alt, i poder regalar als que no hi han pogut ser el nostre sacrifici i la nostra satisfacció de poder lluitar contra un diable que aquest any ens ho ha posat mes dificil que mai.

Bridge tots el Bikeapeu et desitgem una bona i rapida recuperació, i esperem sentir els teu anims a la cursa encara que estem a molta distància i perduts a la muntanya. Sens dubte hem perdut la carta mes bona a la Tracks. Xic es una llàstima que no t’hagis pogut recuperar a temps encara que fos per la Silver. Trobarem a faltar la teva companyia  per aquells corriols. Estic convençut que has fet tot el possible per ser-hi, però no ha pogut ser.Anims i ens veiem aviat.
No voldria que quedes ningú fora , tothom ha tingut entrebancs aquest hivern i primavera, malalties, caigudes però els dos comentats han sigut de llarg els mes greus i per això n’he volgut fer-ne ressò. Esperem poder compartir els exits amb tots vosaltres.
Desitjar a tots els participants molta sort i que el diable sigui quelcom mes benevol que l'any passat.
Res mes, ens veiem Dissabte a les terres del malèfic Darth Vader vestit de dimoni.... be em sembla que es al reves....

3 comentaris:

  1. Ei Litus, molt bona i encertada crònica, tal vegada son imaginacions meves o aquet no es el mateix Litus d'un any enrere...??, el veig mes tranquil i centrat..., segur que l’explicació es per que ara treballa...jejeje

    ResponElimina
  2. Nois, us desitjo tota la bona sort del mon, la meva força i el meu pensament es amb vosaltres.

    PC, possi el seny necessari i endavant.
    GUILE, possi el bon humor que sempre tens i endavant.
    NASI, possi la teva força i endavant.
    LITUS, tu... possi tot el que puguis i acaba.
    XAVI, possi la prudencia i la reserva i endavant.

    Ara ja no correu per vosaltres sols, ara ho heu de fer per mi tambe, penseu que jo no tindre la sort de fer-ho amb vosaltres, encara que sere amb vosaltres a tot hora.

    Amics, us trobo a faltar...

    Molta sort i ENDAVANT.

    PEP BRIDGE

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.