dimecres, 29 de febrer del 2012

Per Fi...

Per fi!! Desprès de setmanes sota mínims d’assistència bikera amb no mes de 4-5 bikers per sortida, hem encadenat dos caps de setmana amb l’afluència normal del grup. Quan no faltava un era un altre, i sempre teniem absències remarcables. Aquest hivern ens ha portat a part de temperatures baixes una plaga vírica que ha malmès la colla d’una forma o altre. El virus mes malèfic ha estat el “Squiroles”. Aquest virus s’ha caracteritzat per tenir varies soques de diferent comportament. La “Carreterus” que afecta als bikers obsessionats per l’asfalt i la “Parentis” que es caracteritza per tenir algun familiar o amic a altres penyes.


Un altre virus molt actiu ha estat el “Mandritis”. Com tothom coneix aquest virus afecta a tot aquell que amb el fred s’estima mes quedar-se sota el llençol escarxofat que sortir a pedalar. Altres membres de la colla han estat afectats pel “Entrenus Continus”. Un virus que contagia als mes competitius i que amb les metes projectades aquest any, surten cada dia a entrenar menys el cap de setmana…. Un altre dels virus ha estat el “NoPuedor” amb tres soques diferents, la “NoTincPermis” , la “MassaFeina” ,una soca molt estranya en els temps que corren i la mes greu la “QuinMal”. Genolls malmesos, canells estripats i esquenes torçades…. Per sort aquesta soca esta remitin amb força i poc a poc els bikers contagiats comencen a tornar a pedalar.

Independenment de la plaga virica que ha asolat la colla, les sortides que s’han anat fent sempre han estat al mes pur estil bikeapeu. Quan no era una bona corriolada o una bona pallissa de pedalar, era una bona farra i un fart de ... bike a peu. S’ha gaudit però dels camins nevats, durant forces dies, degut a que les baixes temperatures han fet que tinguessim paisatges inusuals per la zones on pedalem. Des de aqui volem desitjar una pronta recuperacio a tots els contagiats..

1 comentari:

  1. venga,venga que no solo por vuestra zona a echo frio.jajaja bueno ya estais otra vez por aqui y me alegro por ello.recuerdos al nasi y al primo.

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.