divendres, 5 d’agost del 2011

Ens Anem de Vacances

Be ,de fet bloguerament parlant fa dies que estem de vacances però no pas en el sentit del pedal ja que l’últim mes i mig cada cap de setmana s’han fet sortides mes o menys complertes. Un matxembrat de Kms que ha abraçat pistes i corriols del Bages sempre amb molt bona assistència de bikers malgrat les obligacions de feina, impediments mecànics o físics d’alguns membres de la colla.
Algunes de les sortides mes destacades son per exemple la del 16 de Juliol on varem anar fins a Olesa en tren i desprès de creuar Vacarisses pels Caus i la Casa Nova de L’Obac tornarem a casa pel Camí Ral fins al Pont de Vilomara, una ruta que va fer les delícies dels mes corrioleros de la colla.
La del 23 de Juliol amb una arribada a Monistrol de Calders inèdita  malgrat la coneixença de tots els camis i un afegit Selenik que ens va portar a la Vall de Marfà on  alguns dels membres recordaven la duressa d'aquella Selènika però que hores d’ara ja no ho es tant. Ruta llargueta i amb desnivell per anar carregant bateries de cara a la sortida estiuenca.
La del 30 de Juliol amb una llarga arribada a Castellfollit del Boix voltant per Fals,Rajadell i pujant la condemnada Z abans de esmorzar, per acabar tornant per zona corriolera molt entretinguda i divertida del sector de San Salvador de Guardiola. Lllastima de les absències dels corrioleros de la colla.
A part alguns membres bikeapeuros han fet de les seves particularment participant a les ambaso de Sant Vicenç i Navàs i altres sortides i quedades amb la flaca. En definitiva unes Vacances blogueres molt plenes d’activitats per part de tots els membres d’aquesta colla i que no poden quedar en l'oblit.
Dilluns 9 bikers comencen la pedalada de l’estiu, L’Èpic Trail i ara si que toquen vacances….però esperem que tant bon punt arribin ens expliquin les seves vivències pel Pirineu Aragonès, que segur no ens decebran com ja ens tenen acostumats.
Podeu trobar alguns dels tracks de les sortides aqui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.