dimarts, 24 de maig del 2011

Test II i Vies Ferrades.

Quina matinada…. A les 6 ja érem a Torelló descarregant bikes. Els de la curta es fregaven els ulls a priori amb una ruta assequible. Que farem per entretenir-nos abans no arribin els nonstoperos? Farem un bon esmorzar, i un bon dinar i si cal migdiada…. Es comentava. Mentrestant descarregàvem apareixen els Trialerus de Navàs, Silvia,Dani, Abel i altres que van a per la Volcans… Alguns de ells també participen a la Non Stop. Ens posem en marxa cada grup en busca dels seus respectius camins als volts de les 6,20 del mati. Molts Kms pel Test que incloïa la part que no es va fer la setmana passada per culpa de la pedregada.

Aproximació a la Vinyeta per la carretera antiga del Coll de Bracons per pujar la Cuesta de la Muerte ara una mica aplanada pels trams en formigonats. A la baixada la primera caiguda del dia. El Litus patina i es porta un fort cop a la cama i al canell lesionat que per sort porta protegit.Arribada a Vidrà i amunt fins les fangueres de Milany on també s’hi banya el Bridge, un massatge de fang que li posa a lloc les costelles. Cadascú puja al seu ritme. Mentrestant els de la curta pista bona per aproximar-se al camí del Santuari de Cabrera tot recordant la Tracks a l’inrevés.
 Les fangueres també estan mes seques del previst i es fan força mes be. El Xic espera el Litus i fan la baixada junts fins a Sta Mª Besora on espera el Bridge que havia marxat a la pujada tot provant les seves forces. El Xic comenta que la cuesta no es res amb el que ve darrera… i que la zona de les fangueres es molt complicada… ( Ayy si haguessis vingut l’any passat).
Fotos i mes fotos els de la curta, però la cosa es complica i comencen amb el bikeapeu…Puig de la Bastida, Coll de Saiols, Aiats… i acaben de Via Ferrada… Total a la 1 arribaven al Mas Can Piguillem sense esmorzar i afamats… m’imagino les cares del Pagès, Primo i companyia… Sort que era el PC qui portava el Track, arribo a ser jo i em pengen per que se’n mengin els voltors…I es clar, menys mal que havien matinat per que una mica mes i arriba la llarga abans que la curta…

Mentrestant els testeros van fent camí. Una Non Stop amb moltes parades. La pista de la Tremolosa esta molt trencada i l’arribada al Coll de Mercadal es fa molt dura. A dalt el coll en una Masia abans d’Alpens ens omplen molt amablement els bidons buits. Les entranyes del Diable, Qui les va parir espelta el Bridge… No me’n recordava… per això em fet el test Noi…i els tobogans abans de Sta Eulalia ¿¿?¿?¿ Tot just arribant-hi el Litus li pregunta al Xic. Que com ho veus? Molt Llarg i molt dur. Resposta contundent. Els escaladors mentrestant s’és barallen amb els postres….Son dos quarts de tres i es fa necessari comunicar-se per telèfon els dos grups, però no tenen cobertura. Els flams devien tapar les ones…
Per fi a Perafita el Primo agafa el telèfon, i el Litus amb un cabreig monumental els hi deixa anar de tot…que encara sou a la Vola??? Però que carai heu fet??? Estem dinant.. Però com es que encara no sou a Torelló?? Una fart de caminar i escalar espelta el PC… Trucada d’emergència a en Jordi per que ens reservi taula al Club de Tenis i no tanquin la cuina que volem jalar!!! L’arribada a Torelló es agraïda. Pista bona, de força baixada, molt ràpida. A Torelló nomes queda el Pc. Finalment han baixat des de la Vola per la carretera per anar mes ràpid. A sobre no acaben la ruta… La resta ja han marxat cap a casa. Sort que anaven massa d'hora.... Els tres mosqueters amb els deures fets. Terreny reconegut i preparats per donar-ho tot el dia 4 de juny. Esperem que la claca bikeapeuera estigui com sempre a l’alçada i doni els espentes oportuns.


Track aqui

2 comentaris:

  1. Hola a tots, personalment estic molt content, les sensacions van ser bones tot i anar per terra un ratet :-) però això és el que té anar en bici. D'altra banda, estic content per que crec que les tres ànimes que aniran a la Non Stop, están preparats psicologicament, i en cap dels tres hi quep la paraula: abandó! arrivarem fins al final tot i qué sigui fosc. Per tant, vull desitjar de tot cor al Litus i al Guillem, tota la bona sort del Mon i que siguin forts, que tots ho aconseguirem. Pels de la curta, no espero rés mès que les seves veus resonin pel bosc donant-nos anims per arrivar, i per celebrar amb un bon sopar el dissabte la gesta assolida i tornar a portar el nom dels B@P arreu a on anem amb orgull. També vull fer un esment a l'excursioneta dels companys, Dèu n'hi dò si nomès volieu sortir a esmorçar, encara que me'l pagueu, em repensaré sortir a esmorçar amb vosaltres :-) bé, al cap i a la fi, proves superades i això diu molt, i molt bé, d'aquest grup d'apretadors de pedal.

    ResponElimina
  2. Perfectament d'acord Bridge amb les teves paraules.Dissabte dia 4 pot ser un gran dia per molts motius,bike,reptes i el mes important fer colla en un esdeveniment que no havien viscut mai molts de nosaltres. Pels de la curta s'ha de reconeixer que amb aquest tinglado els hem ficat en cada sarau que ja veus com s'han d'alimentar despres per refer-se de les forces gastades. Pero han assolit un gran nivell tots plegats i això es el que compte.

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.