dimecres, 6 d’abril del 2011

Una Font ..... de Incidències

Dissabte repetíem la excursió a la Font de la Pola efectuada al Maig de l’any passat que també va estar marcada per algunes incidències no massa remarcables . La mes important la del “Botin” que es va lesionar lleument en una caiguda. Convocatòria al Montcau,amb els bocates preparats i en principi nomes prevista una assistència de 5 bikers. Finalment i contra pronòstic el Pagès i la Barrufeta s’apunten. El PC i el Guile els últims en arribar ja fa ensumar que el dia no comença rodo. El Litus es presenta tot empolsinat i amb un forat al casc.


 Ha caigut de la seva bike abans de sortir… i es planteja no seguir per un dolor intens al braç. S’ha empassat una cadena que no esta senyalitzada al mig d’un camí.
Molts comentaris al respecte, canviem ruta,…. surt i girem si no pots…. Finalment el Litus decideix seguir pensant que ja s’acabarà de passar el dolor.
Iniciem el camí direcció al Pont de Vilomara cap al camí de Matarrodona. A l’alçada del Farell el PC es para per treure’s roba i s’adona de que li ha caigut la càmera de fotografiar, així que torna enrere fins l’últim punt on ha tirat una foto. El grup que anava mes avançat sospita que alguna cosa passa i es paren a esperar.

Mentrestant esperen tornen les càbales, potser que canviem la ruta, potser que tornen enredera…Arriba el Pagès que s’havia quedat amb el PC junt amb el primo i ens confirma el problema. El Bridge com que ha d’entrenar la Non Stop fa gala de bon company i va a buscar el PC, no sense abans intentar atropellar al Primo que pujava…. El Primo ens explica també que abans d’arribar al Pont havia caigut… i ningú ens havíem adonat.
Finalment arriba un PC desbocat a roda del Bridge….i continuem direcció Matarrodona amb la càmera a la butxaca.  

Arribem a la Font i es dispara la disbauxa en forma de Llonganisses, fuets, olives,bisbes i ampolles de vi… bon esmorzar i el comentari es general. Ens hauríem de prodigar mes amb aquests tipus de sortides. Desprès del refrigeri, el Litus no te bones sensacions amb el seu braç. I mes ara que toquen senders. Una enganxada amb una branca l’acaba de deixar estabornit. Arribem a l’Alzina i el Litus decideix que no continuarà. Arribarà al Coll d'Estenalles i baixarà per carretera. Però es clar aquest grup es inseparable i tots decideixen acompanyar-lo.
Finalment el Litus aconsegueix que el Bridge i el Xic vagin per la trialera fins a Mura, doncs el Xic no hi ha passat mai i de ben segur que en gaudirà força coneixent les seves aptituds tècniques. Un cop a les Estenalles el Litus intenta convèncer la resta del grup per que baixin cap a Rocafort pel sender de la Rocaforttina, però el Pagès ho desmunta tot. “ Per una vegada que ens treus Kms a la ruta aprofitem-ho” i continuen tots plegats per l’asfalt fins al camí de les generes. El Litus pedalant amb la ma encongida sintoma de que ja no pot mes baixava les estenalles a poc a poc amb una ma i frenant tota l’estona. L’aproximació pel camí de Sant Benet fins al Montcau on ens prenem les birres esperant a veure si arriben el Bridge i el Xic. Quan ens n’ adonem el cotxe del Xic ja no hi es, així que potser ha arribat abans que nosaltres i el Bridge ja ha anat directament cap al Pont.

Ha estat una sortida esguerrada que no ha deixat de regalar-nos bon records,bons paisatges i bons riures. El Parc ja te molta història de les nostres aventures , però de ben segur que en seguirà sumant. Han estat 60 Kms de família bikeapeura, una família tant ben avinguda que el problema d’un es el problema de tots. Una família que es troba a faltar entre setmana quan no poden pedalar junts i que desgrana els dies de la setmana fulla a fulla com si d’una flor es tractes, tot esperant la pròxima aventura . Finalment la lesió del Litus era mes seria del que ell mateix s’imaginava. Una fissura al cap del Radi del braç dret l’hi han malmès molt bona part del calendari de preparació de la Tracks Non Stop, però ell segur que continuarà…. La Barrufeta ja el va batejar al seu dia com la Mula…. Ara nomes falta que ho demostri… però segur que amb el suport que rep d’aquesta família la Mula ho aconseguirà.


El Videooooo!!

4 comentaris:

  1. Hola a tots, la veritat que el dissabte va ser una merda si a bicicleta i entreno ens referim, però un cop més i a mi personalment, em va servir per veure i creure, un cop més, el gran talent que té aquest grup, en tots els aspectes: companyerisme, amistat, cura del companys i sobretot... força, endolla força a tothom!!! Tots hem de estar contents, perque inclús quan no anem en bici, som grans rodadors de la amistat!
    Litus, cuidat i ja saps que diuen: mala hierba nunca muere, y encima hace els TNS!!!!
    Força Litus!!!! que jo porto el mall, però tu et fots el mal!!! ens veurem aviat, les teves ganes podran més que el radi, o el que cullons tinguis trencat!!!!

    ResponElimina
  2. Bona crònica Litus, en quant al grup ja se sap fa molt de temps que rodem junts i hem rigut, hem patit i fins i tot ens hem enfadat una mica, però que carai, es això el que forja la amistat i ens fa estar units, el que va passar dissabte es el mínim que s’espera d’una gent tant sana i collonuda que per damunt de tot valorem i agraïm molt la amistat que ens tenim, ( a part de lo be que va anar per alguns el retallar la ruta, jejejeje).
    PC molt bones fotos i Guillem el vídeo un deu sembla impossible que aquestes càmeres tant petites gravin tant be.

    ResponElimina
  3. M’agrada la crònica, no se qui l’ha feta, però es precisa i concreta amb el tema del dia, de les fotos no en puc dir res doncs ja se el que em van costar…, el vídeo molt bo encara que soc l’únic que s’esplaia xerrant , amb el xic i la seva càmera s’ha perdut intimitat… jejeje

    ResponElimina
  4. Nois ja ho heu dit tot.Aquest grup es l'enveja de qualsevol que li agradi disfrutar de l'amistat,l'esport de la bici i la companyia. Tenim un coctel amb tots els ingredients i a mes de la millor qualitat. Nomes em puc reiterar en donar-vos les gracies pel vostre suport i pels vostres oferiments de rodilluuussss....

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.