diumenge, 10 d’abril del 2011

Dissabte i Brevet... en Furgo.

Cap de setmana d’activitats disperses dels components bikeapeueros. Dissabte el PC i El Bridge els dos únics pedaladors surten de Manresa cap a Rajadell on els esperen el Primo que es reserva per la Portals de Diumenge i el Litus lesionat per esmorzar. Allà arriba el Farma que li ha fet mandra llevar-se d’hora. Finalment rutilla de 60 Kms. El Guile s’ha dedicat a fer tasques de jardiner, el Xic a no sabem que , el Pagès ens ho imaginem i la Betty reservona pel Brevet de 200 de diumenge.
Als Brevets La Betty ha complert sobradament a pesar d’una sortida nerviosilla. Ha completat el recorregut amb 9,09 hores. El Som-ji va com un fuet i tot i agafar-s’ho amb calma ha fet un temps de 8,41 hores. El Rin que tenia la furgo estratègicament posada, segons les seves paraules, finalment ha acabat el recorregut en 9,43 hores. També han participat extraoficialment el Txema, el Crus i el Javi dels que òbviament no hi han dades. També han acomplert el recorregut els membres de l’organització , Pere Marti, Manel Calderó, Manel Arrufat, Jordi de la Fuente, Toni Mercadal, Fons Veldman, Joana Nuvau i Nasi Solernou.


 Tots ells varen fer el recorregut anteriorment doncs avui tenien altres tasques per fer. La majoria dels participants s’han fet ressò d’un circuit molt maco i agradable per la practica del ciclisme amb carreteres rurals sense tràfic i amb bonics paisatges. El primer en arribar ha empleat un temps de 6,15 hores. L’anècdota del dia ha estat en que el Litus que ha fet part del traçat en cotxe ha recollit un avariat pel camí, curiosament de Torelló i amic del nostre estimat Dart Vader , en Jordi dels Tracks del Diable.



De la participació del Primo a la Portals sabem que l’ha finalitzat en un temps de 4 hores. 60 kms per donar la volta a Montserrat en una segona edició que pel que sembla ha tingut alguna variació respecte la primera. El Bridge tenia la intenció de repetir la Gosol-Berga 2010 amb companys de la seva ciutat natal. De la resta dels bikeapeuros hores d’ara encara no tenim informació de les seves activitats de diumenge, encara que molt em temo a que s’han dedicat....

5 comentaris:

  1. Hola Nois,
    Felicitats a tots els que aquest cap de setmana han gaudit i patit de la bici, Betty, Nasi, Quim, Rin, en definitiva tots!!! Enhorabona.
    I ara vull resaltar el meu company de sortida del dissabte, amb una ruta gens fàcil, però tampoc matadora, el incansable PC va aguantar les embestides del Bridge en quan a ritme, dèu n'hi dò!!! Nois, un "Bravo" pel PC que cada cop em soprèn amb molt alegria.

    salut!!!!

    ResponElimina
  2. La meva enhorabona per tots els bikeapeueros en les seves participacions, el pavelló ben alt com esta manat…, per el dissabte, la meva felicitació al Bridge doncs la prova de navegació amb “gepet” la va superar sobradament i la de cuidador de l’esplai també superada amb matricula, un altre dia el tornaré a deixar venir amb mi…jejeje

    ResponElimina
  3. Hola a tots..sòc l’avaria’t que ha recollit al sr. Litus..vull donar-li mil gràcies per aquest gest!...segurament que si no m’hagués recollit ell... poder, agües fet nit a l'Anoia..jajajaj..tot hi que el molt “cabrit” amb feia posar la marxes de la furgo a mi!! jejjejejeej salut a tothom!! i agraïments !! ns veiem al Traks’s non stop!!

    ResponElimina
  4. ya veo que no dejais nada vivo !!! lo vuestro si que es verdadera aficion por los pedales.enhorabuena!!

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.