dilluns, 18 d’abril del 2011

Dissabte de bici i Diumenge de passeig

Tot començava a les pistes de Manresa, i la primera sorpresa agradable del matí: 9 membres, Betty, Pc, Guile, Xavi, Guillem, Toni, Nasi,Albert i el que escriu Bridge, tots a fer la sortideta que jo mateix havia preparat. Comencem per camins fàcils cap al Pont de Cabrianes, i el primer ensurt. El Toni se’ns fot de cap, petita caigudeta, però ja hi som!! Continuem decidint els camins per arribar a Calders a endrapar, però abans la primera dificultat, una trialereta que puja i puja, força cabrona, tot s’ha de dir, però bé, amunt va... Guillem puja esbufegant, Guile ens aguanta un tros però es dilueix, i la resta, no els veiem, però suposem que fan glòria al nom del grup! Llavors una mica de Bike@peu per part de tots i ja som a Calders, a on teca i mam, faran les delícies dels membres. Allà el rodador quiet, en Litus se’ns unirà amb el seu braç napoleònic.

Desprès de jalar i xerrar, ja podem tornar-hi. Ens veiem al Parc Litus... Sortim cap al camí de la Ruca i allà començarà el degotall de camins del Bridge, fins arribà a Horta d’Avinyò. Allà alguns és veuen salvats, però just allà començava el calvari, mai més ben dit a la setmana que som. Pugem cap a Fusimanya, però NO!!! és una ensarrona. Pujarem fins a treure l’ànima per la boca, alguns ja van tocats de debò, ja tiben menys del que voldrien, però toca patir i anar endavant. Algunes errades de camí ens regalen metres d’afegit, ningú somriu, alguns parlen de pagar un fisio al Litus per enderrocar de guía al Bridge, d’altres només em mirem i em fot por!!!! Decideixo escurçar la sortida, donat que la por i les mirades d’alguns fan rebrotar la possibilitat de viudedat de la meva dona, així que... senyors!!! Tallem km. Un so sord d’alegria em sembla sentir per l’aire, unes brises de “buff” bufadetes de descans, m’acaronen les galtes... doncs apa, cap a Sallent, sèquia i Parc, a on la cervesa farà oblidar tot el matí i la mare que el va parir!!!

Finalment, tots riuen i beuen, alguns ja fan més broma, jo vaig al lavabo del parc, a on descarrego la por acumulada durant els últims km. respiro millor, i torno ha estar tranquil... moltes marques a tots els membres, però una sortida de 74 km amb 1400 AC... bé!!! que nos quiten lo bailao!!!!
El diumenge tres agosarats malalts de bici ens trobem al Montcau a les 8 per sortir, PC, Guile i Bridge, poca cosa per dir, sortideta de 50 km amb 980 AC, Sallent, la lletera amunt Castellnou de Bages a esmorzar. Bon esmorzar, riures, xerrades, dubtes i reflexions a part, tornem fotent la puteta per camins variats i en Guile ens premia el matí amb una clatellada voladora. Gràcies a Déu només té l’orgull ferit i prou. Riem, i tornem a riure, i en Guile també riu. Doncs apa, cap al Montcau a fer el vermut i la setmana que ve: més!!!
Litus, endavant amb la recuperació, força de tots els B@P

Bona setmana i una abraçada a tots,

7 comentaris:

  1. Passeio parece que foi bem dificil. Bem inclinado o terreno por onde andastes. Porem muito lindo o visual! Abraços do Brasil

    ResponElimina
  2. ya se ve lo cabrona que era la trialera yaaaaaa...!!!! saludos bikers.

    ResponElimina
  3. Bridge, Bona crònica i bona ruta, ja la repetirem quant el Litus estigui en forma i jo també, jejeje perquè això de para 15 dies no es bo.

    ResponElimina
  4. Bridge la crònica no està gens malament, gairebé descriu la sortida del dissabte a la perfecció però hi ha un gran error. D'acord que passa desapercebut que no fa gaire soroll, per no dir que no fa, però estava allà tota l'estona. Va arribar just a temps, va pedalar com el que més, va caminar, va menjar i fins i tot es va prendre una birra, parlo de l'ALBERT .
    Espero que no t'ho tingui en compte i que torni a pedalar amb nosaltres.

    ResponElimina
  5. Guillem tens tota la rao ereu 9 i no vuit. A mi tambe s'em va passar quan vaig penjar la cronica. Com que rectificar es de sabis amb permis del Bridge fare una modificacio de la cronica fent esment de la presencia de L'Albert.Per la resta nomes afegir que realment no se que va passar en aquesta sortida pero de ben segur que al Parc de l'agulla amb la cara ho deieu TOT....Ara prepareu-se quan estigui a punt per que amb el mono de bike que tinc us puc destroçar a la primera sortida que m'inventi.

    ResponElimina
  6. Hola, teniu raò, i encara que us sembli estrany, vaig estar pensant un rato enorme perque tenia la sensació que em deixava algú, perque al restaurant me'n sortien 10 i amb bici 8, no sé una cosa molt estranya que només puc lligar a que l'Albert no és un asidu i per això el meu gran Error!!! Demano disculpes a l'Albert donat que també vaig fer la crònica molt depressa, però no es cap excusa, me'n vaig oblidar i demano perdó!!! Espero que l'Albert ho sapiga entendre i segueixi venint amb nosaltres.
    Una abraçada,

    ResponElimina
  7. Ei Bridge, bona descripció de la sortida, que te’n vas deixar algun…, es igual, segur que el teníem repe jejeje, l’encarregat de les fotos ja no ho va fer tant be, dona la impressió de que nomes caminàvem i no pedalàvem, no crec pas que hi tingui res a veure el fet que ell també nomes camina…juajuajua

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.