diumenge, 27 de març del 2011

Return Of Seven

El Llunyà Oest
Feia temps que se’n parlava… al poble de Gaia no se’n fiaven de que el Calveres continues reclòs, malgrat l’absència de les seves malifetes. Així que, els Set Magnífics eren contractats de nou per comprovar que tot estava en ordre. Aquesta vegada però l’expedició tenia canvis respecte a la primera . En Lee Tonny no ha donat senyals de vida en tota la setmana, en Chico Xavi  no munta a cavall des de fa temps, i en Bernardo Guile que es dedica a viure la vida….,han desestimat l’oferta de la feina , i el grup s’ha vist obligat a buscar substituts .

En Calveres sense la Pistola

Els dos nous,en Guillem “El Xic” i Betty “ La Barrufetta”  junt amb en Vin Camps, Britt Pont, Harry El Pagès i Litus Adams amb les seves eugues i muntures configuren finalment el grup de sis Magnífics,doncs la paga no arriba per mes. Comencen  a buscar pels camins i senders propers, el “Serrat dels Morts” , “El Tractoret” “ El Far”.  En Litus Adams i Vin Camps  ja tenen coneixement d’ on es troba reclòs en Calveres, contacten amb ell i decideixen trobar-se a mig camí de Gaia, a la pista de Castellnou a El Mujal. Finalment en Calveres molt confiat d’haver-se portat be  ens ve a rebre molt mes amunt, tot just arribant a "La Torre” i ens ofereix fer camí junts per nous senders fins a Gaia.
Balsareny Castle
 Ens recreem imaginant-nos les nines  inflables, i els pòsters de “Paisatges” del muntatge nocturn “trialero” per Nadal que encara te senyals de vida…. Una ultima pujada i dos kms fins a Gaia ens confirmen que en Calveres continua sense saber sumar malgrat haver estat reclòs… 44 Kms i 900+ per arribar a refer estomacs. Els novells Xic i Barrufetta afamats demanant si us plau que s’acabi aquest calvari. L’Steven ens espera a la posada amb mitja taula parada i els afamats no esperen ni dos segons a menjar viandes. Desprès de tant complert refrigeri, en Calveres ens proposa seguir camins plegats fins a Balsareny on reposa al  seu Castell…
Dos Magnifics al Neddle Park
Cops de genialitat que li queden ens fa despistar a les dreceres dels camins, i en Litus Adams rep la seva pròpia medicina… i es clar la resta del grup no triga a refregar-li pels morros!!!! Però el pacte s’acaba a Balsareny, En Calveres torna a la seva reclusió, i es confirma que segueix pel bon camí .En Litus Adams agafa el timó del grup…. Les antenes ????? Que es això si en aquesta època no existeixen aquestes coses…  ja però com aquí tant som de l’Oest com Galàctics, com Barrufets i Bisbes …. Tot es possible oi? Camí fàcil fins Sallent City i continuem per la Via del Ferro ( O sigui  la del tren)  on en Britt Pont es dedica a buscar Or ¿¿¿?¿ Un pes de sobrecàrrega que dona imaginació al grup. Potser que busquem altres vies mes complicades….comenta en Vin camps. I en Litus Adams al qui no se li pot donar cap idea…  busca senders per  fer-li fàcil el camí a un Britt sobrecarregat de Pirita… arribada al Neddle Park on s'acomiaden el Xic i la Barrufetta desprès de cobrar els seus sous corresponents.  En Vin Camps,Britt Pont,Harry el Pagès i Litus Adams es gastaran part de la paga en birres….

3 comentaris:

  1. :-) Recordant vells tems, ahh!!! En Calveres, el "dolent" de la sortida, que en realitat ha estat un guía de molt bon triar, bons camins entretingudetes pujades i això sí, cada pujada era la última, :-)
    en fi, molt bona sortida i una crònica encertada, fent al·lusió a una sortida antiga però alhora molt benerada!
    sort i salut a tots!

    ResponElimina
  2. Molt bona ruta, tant la part guiada per en Litus Adams com la d’en Calveres que ens va obsequiar amb un seguit de camins i corriols de bon fer, ni massa durs ni massa tècnics tal com a mi m’agrada’n, de l’esmorzar a Gaia no es pot demanar mes, segur que un altre dia hi tornarem…, si ens hi volen.

    ResponElimina
  3. Britt Pont, com sempre molt bona crònica, porta vells records, aquest any no ha estat possible, però a partir d’ara esperem que la cosa torni al seu curs normal i pugui continuar sortir a pedalar perquè tinc les cames que em cremen, ja amb va dir el Vin Camps que us avia anant molt bé, fins dissabte si tot va bé.

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.