dissabte, 8 de gener del 2011

Regal de Reis... Trobada de Bikers

La nit de Reis es una nit màgica pels nens. Com si de nens es tractes, el mati del dia de Reis s’ha convertit en una continuació de la nit màgica. Per que així ha sigut aquesta trobada de bikers, Màgica. Tothom es feia creus al veure la gran assistència a un esdeveniment lúdic que sense donar-li cap mena d’importància com poden tenir molts dels esdeveniments que circulen en les nostres comarques, ha agafat en aquest mati Màgic una dimensió difícil de superar.




Quasi 70 bikers de les millors collites, trialeros i trialeres, picarols i picaroles , els que anem a Peu…. Una collita selecte que trigarà a sortir de les botes, perquè les millors collites es curen durant molt de temps per servir-se a taula.

Tant se val la ruta, tant se val el desnivell… aquest dies son els que fan afició, son els dies que fan que el mon sigui allò tant majestuós que desitgem que sigui tot l’any. Tothom es coneix, tothom es parla, tothom riu, tothom gaudeix… Quants Kms ens hem regalat de somriures, de paisatges… tots units en una sola família betetera .

Entre el Bages i el Berguedà… fusió de paisatges, de camins i de història… el mati ens ha premiat amb unes temperatures agradables per viatjar, sense incidències ni averies, en bike o a peu .... quin mèrit per aquests maratonians i maratonianes que prou feina teníem per seguir-los a sobre la bike.Ritme valent i camins atrevits per arribar a Montclar a la tradicional i concorreguda Fira de Reis. Un bon esmorzar on la teca i el vi fan que la festa continuï. A la represa els camins es tornen corriols, agosarats i divertits. Sens dubte, la ruta ha sigut un trajecte a la memòria, doncs tothom recordarà el dia d’avui com aquell dia en que la bike va ser molt mes que una pedalada.

Per molt que m’esforci serà un miracle transmetre a tots aquells que no han pogut ser-hi totes les emocions viscudes, per que el Mati Màgic de Reis ara s’ha de viure, compartir, gaudir, suar, riure, cridar… i evidentment pedalar. Deixeu-me en evidència i el proper any superem la fita d’aquest any. Difícil sí, però, davant de tanta categoria, de tanta munió , de tant talent, de tant… i tant… nomès es cosa nostre que el proper mati de Reis no deixi de ser Màgic i ens torni a portar aquest Regal tant impressionant que ens ha deixat avui mentre gaudíem de la nostra afició.


Gracies a tots i totes. Espero que aquesta collita sigui sens dubte...  el Vostre Millor Regal de Reis.

I el Video.....

6 comentaris:

  1. veig que els reis us han portat el que demanavau i ara feu embeja als altres bikes pues molt be que us aprofiti.molt guai

    ResponElimina
  2. Els reis han tornat a passar per casa i avui ens han obsequiat amb aquesta super crònica i aquest video fantàstic. Merci Litus perque aquest dia el recordarem sempre. Força Bikeapeu!!!!

    Betty

    ResponElimina
  3. ei companys!! quin video mes xulo i la crónica molt maca. Ho varem passar molt bé, una trobada de bikers per recordar i repetir sense cap dubte!! fins la próxima!

    ResponElimina
  4. Congratulations !! Aixó si que es una trobada, molt bé, i més pensant el dia que és, hem gaudit amb la cronica i amb el video. Una abraçada per tota la colla desde el maresme

    ResponElimina
  5. muy guapa la salida,mucha peña y diversion.un saludo chicos!!!

    ResponElimina
  6. Una jornada de BTT inoblidable i ansiós per repetir, es d’aquelles pedalades que un somia per quant es reuneix tanta gent, felicitar al Ramon i a tota la seva colla que ens varen deixar gaudir de la seva sortida, els seus somriures i amistat. Gràcies a tots.

    Litus com sempre el muntatge, crònica i vídeo un 10.

    Pep.

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.