diumenge, 23 de gener del 2011

Edredòning....


Cap de setmana complert de bike a pesar del fred .
Dissabte macro ruta amb força assistència malgrat l’època de l’any amb poques hores per pedalar. L’anada a Suria per Castelltallat era inèdita per molts de la colla. El disseny de la ruta adequat pel fred que feia, fins hi tot el pinyó de la bike del Guile s’ha quedat fixe… Pujar nomes sortir, i pujada constant, una pujada que permetia exceptuant el tram de Cal Jordà mantenir una conversa a tot el grup doncs les pistes transitades son autopistes per les nostres bikes… Temes estrelles, la sortida estiuenca i com No !!! tot preparant la Non Stop ¡!!


L’arribada a Suria pel Costafreda sempre es espectacular, la vista es impressionant i la baixada acollonant…
A l’esmorzar tothom feia càbales de la tornada, però nomes el Litus sabia el que esperava i ho mantenia en secret, doncs barallava diferents alternatives que es podien triar pel camí. Pujada pel Gallifa i tots recordant la cançoneta del Panadero…A d’alt de Colldeforn el Bridge es troba amb mal regust… enllaç hivernalero i decidim repetir trialera de baixada a Viladelleva, que el Pc ens maleeix… massa tècnica per les seves cames… i el Litus que aterra per una mala traçada.

El Pagès es deleix … i el Bridge es treu l’espineta clavada de la participació la setmana pasada a l'Hivernal, ruta corriolera per excelència de la nostra comarca que aquest any ha gaudit d'un kilometratge i ascens superior a altres edicions i a la que vàren assistir forces bikers de la colla. Aproximació a Manresa pel Mirador amb un senderillo hivernalero que el PC i el Guile es salten encara no sabem ben be per que??? Anem un pel tard i la colla va perdent els seus integrants pel camí. N’hi ha tres que encara faran la birra…pero ens quedem sense aquarius... això d'anar un cap de setmana amb l'esplai es veu que no prova gaire....

Diumenge continua la glaçada i edredoning complert….a la sortida penyera la gent li ha agafat mandra i han preferit quedar-se a sota dels llençols…però ells s’ho han perdut. Ruteta gaudidora, a ritme tranquil fins a Castellnou intercalant corriols fàcils per que el PC no renegui.Fins i tot el Farma s’hi ha trobat a gust. Pocs comensals a l’esmorzar.L'Esplai o Balneari ausència total exceptuant el Sherpa, el Jurassic al complert i els bikeapeueros PC i Litus que no s'en perden una amb la companyia del Farma, el Crus i el Mut ( Algu el sent a l'Albert quan pedala??? ) Nou aterratge del Litus per sobre dels matolls…però es que esta d’una llet ¡!! I al Crus que li ve enveja i li va darrera. Vistes les caigudes tothom rient…. doncs els mateixos protagonistes es petaven estirats a terra… Avui per contra arriben d’hora, dona temps de rentar bikes i fer la birra, a la que se’ns afegeix el Primo que desprès de trencar-se un dit “treballant” s’agafarà uns dies de vacances bikeros…. Avui s’ha trobat a faltar molta penya!!! Esperem que dissabte retornin les ganes de pedalar i no faci tanta mandra llevar-se....

1 comentari:

  1. a pesar del frio la peña esta ahi...fuera edredonin y mandra .lo mejor de todo las preciosas vistas y el tremendo paisaje de la foto.....envidiable!!!!!

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.