diumenge, 2 de gener del 2011

Any Nou.... Clàssic Nou

La Primera pedalada de l’any no s’ha fet esperar gens. Hi havia molts dubtes sobre l’assistència a la sortida, però finalment set bikers s’han atrevit desprès de la festa de Cap D’any a pedalar i cremar els excessos. Be alguns han anat a dormir d’hora, altres es van controlar molt i ja al sopar de cap d’any van fer conxorxa per sortir, mentre que el mes agosarat nomes ha dormit tres hores, amb una panxa a rebentar i amb un sentit de l’equilibri una mica minvat segons les seves pròpies paraules.



La ruta, la clàssica de cada Any Nou s’ha vist retocada per tot arreu. Nomes de sortida canviem la trialera de Viladordis per la del Pont Foradat. Fins a Sant Jaume cap diferencia però la baixada es fa pel Camí del Maqui, un sender llarg,que fa les delícies de tots. Per arribar a Sant Vicenç sempre es feia per la trialera de Sant Pere, aquesta vegada farem camí alternatiu un pel mes curt però mes tècnic. Es nota que estem a la zona del “Xic”. Si per fi li hem posat sobrenom al Guillem…
A Sant Vicenç l’esmorzar, al Ramoneda cada any ens escalden, però aquest any ha sigut de jutjat de guàrdia, per lo que ens plantegem buscar alternativa per altres cops. Ells s’ho han perdut.

El Guile, marxa sense esmorzar, encara li ballen els gambots a l’estomac. En canvi la Betty no deu haver sopat per la fam demostrada a la taula. A la represa el Litus ha de canviar pastilles de fre, va amb el ferro i la Betty també les canvia però les te be. El Xic proposa una tornada que al Litus li agrada però El Primo i El Panadero que últimament es torna a atrevir a venir amb nosaltres, tenen una mica de presa i fem modificacions sobre la marxa per anar mes ràpid. Però no en tenen prou i davant la pujada de L’Oller els dos ens fan un cop d’estat i marxen per la carretera. Potser la pujada ha estat la rao que necesitaven....El Xic continua improvisant. No hi ha corriol que no vulgui provar i acabem en una petita emboscada, que es salva a peu tornant al camí principal. Tornada per la Torre Sta. Caterina i acabem la sortida com l’hem començat baixant una trialera….

Ruta complerta, i divertida…. Si L’any Nou ha començat així augura un bon Any de  pedalades...

1 comentari:

  1. salida comletita para estrenar el año.espero que vengan muchas mas para disfrutarlas en este guapo blog que teneis acompañados de esos grandes compañeros.feliz 2011!!!

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.