dimarts, 28 de setembre del 2010

Selènika.. Resistir o Morir

 Selene la Deesa Grega de la Lluna, germana de Helios Deu del Sol, va repartir llum dispar entre els components dels Bikeapeu a la tradicional marxa de resistència que es va celebrar a Navarcles aquest diumenge i que constava segons les dades registrades de 105 Kms i 2080 Ac. Un total de 1313 participants varem poder gaudir d'un circuit molt complert i equilibrat, sense abusar de trams tècnics i trialeros ni de pistes maratonianes. Un circuit que es va fer d'allò mes entretingut, conservant la duressa a la que ja ens te acostumats aquesta prova. Sens dubte el lloc mes valorat per tothom va ser el corriol que atravesava les coves del Toll, fent així un incís en la prehistòria.
El millor paper dels Bikeapeu va ser per l’ Amazones de la Colla, la Barrufeta. La Gran Betty va esclatar en aquesta marxa. La setmana passada a la Vallbuena ja va demostrar que passa per un bon moment de forma i que li queda molta fusta per cremar. El temps i classificació aconseguits a la Selènika la catapulten a ser una seria candidata a participar a la Tracks Non Stop de l’any que ve. Posició 640 amb 7 hores 30 minuts
El Bessó, sorprenent aquest veterà al qual no veiem pedalant des de fa molt temps i que ens va sorprendre a tots amb la seva assistència i amb la seva cavallerositat davant les adversitats de la resta del grup. També va demostrar que continua en plena forma i ens va alegrar molt tornar a viure una experiència junts. Pere, Ja ho saps torna quan vulguis. Posició 858 amb 8 hores 12 minuts.

El Pagès, aquesta vegada es va deixar la bodega a casa i va patir com el que mes fent un paper molt digne. Tothom va quedar gratament sorprès de la gran enteresa amb la que va arribar a la meta, símbol d’un bon estat de forma, i que no li fa falta reservar. Posició 962 amb 8 hores 32 minuts.
El Farma, la formigueta de la colla. El que no piula,escolta i riu..i no para de pedalar... Es un traga milles que no fa soroll, però que quan et gires sempre el trobes. En la seva línia. Posició 977 amb 8 hores 36 minuts.

El Guile, hàbil i llest en els moments crucials de la marxa. Va patir els seus habituals problemes físics, però va lluitar com un jabato fins al final, millorant en molt la seva primera Selènika. Aiii si no fessis tantes campanes.... Posicio 939 amb 8 hores 26 minuts.
El Pc, que hem de dir d’aquest altre veterà que no s’hagi dit ja. L’any passat va fer la Selènika minvat de forces per una indisposició i la va acabar. Aquest any com sempre, renegava de tot i  l'acabat millorant molt  els temps de les anteriors. Indiscutible el premi a la resistència a sobre la bike.Posició 1124 amb 9 hores 8 minuts.

El Primo, doncs alguna cosa ha de tenir la família en comú no?... acabar una Selènika desprès de setmanes sense tocar la bike, i sortint d’una convalescència d’una costella enfonsada, no se quin adjectiu posar-li. Sens dubte un bon paper davant d’aquesta situació.Posició 1110 amb 9 hores 4 minuts.
El Bridge, el  mes ben classificat dels Bikeapeu a la general, però lluny del seu teòric lloc. La Lluna no li va fer prou te llum i en la foscor va tenir una desafortunada caiguda al Km.28 que li va deixar tatuat a tot el cos les crueses d’una prova com la Selènika, i de pas li va minvar les possibilitats d’acabar en el lloc que li pertany. Posició 359 amb 6 hores 36 minuts.

I per fi el Litus, La Gran Decepció del dia. Una lesió al genoll nomes començar i una averia mecànica desprès va fer que llances la tovallola al km 50 per aconseguir el que amb tanta il•lusió havia esperat. “La Mula” ( Nou sobrenom via Betty) finalment va acabar la prova, però molt lluny del que s’esperava d’ell. Posicio 925 amb 8 hores 23 minuts.
També volem donar l'enhorabona a la Crazy Women àlies Noe per acabar la Selènika amb una bike en la que jo no faria ni dos Kms. amb un sol plat, amb un sol pinyó i sense suspensió, com també als trialeros Dani,Silvia,Rosa i Monica,bikers de primera fila amb els que varem passar una bona estona dissabte, junt amb la Mariona i el Jaume, un fora de sèrie tant pedalant com humanament parlant. I també menció per altres patidors, com el Dani dels Jabalis i el Pro Bikeapeuro Ramon C. amb els quals varem compartir suors . A tots i totes felicitats pel nou repte assolit.

Informació Tècnica i Track Aquí

13 comentaris:

  1. Guauuu, cuanto bikeapeu suelto! Que peligro!!!
    Yo con mis pocas neuronas no pude recordar a todos los nombres, sorry!!!! Es que tanto pedalear con una sola velocidad me está fundiendo las neuronas.
    Felicidades a todos y principalmente a la "barrufeta" Leia ;)) Está echa una javata! Dentro en poco me estará dando caña...snif snif!
    Carlos...contigo tengo algunas cervezas pendientes, jajaja, a ver donde mas te apuntas :))) juas juas juas
    Encantada de haber compartido charla, risas, cervezas y bromas con todos vosotros. Espero repetirlo pronto.

    ResponElimina
  2. nuestra mas sincera enhorabuena a todos ,siempre dejando el liston altisimo.betty eres magnifica un ejemplo a seguir por las mujeres que compartimos este deporte.muchas felicidades bike a peuuuuuuuu!!!!

    ResponElimina
  3. Hola Nois/noies, FElicitats a tots pel sol fet de fer una cursa com la Selenika, arrivar a meta, ja és guanyar i aquest any amb la de contrarietats d'alguns membres, encara més!!! a tots els nostres amics de arreu del mòn, també, moltes felicitats per la gesta i endavant, sempre hi haurà un camí que recòrre amb un amic i una bici, si no el faig a Peu amb el meu gos... ;-)

    ResponElimina
  4. Hola gent de Bike a Peu!!!!! Enhorabona a tots, en especial a la Betty, quina canya de noia!!! El cap de setmana no hagués estat el mateix sense haver compartit junts aquests bons moments! M'emporto un bon record d'aquesta Selénika, tota la gent maca que he conegut! Ens veiem per aquests camins!!!!! Una abraçada
    MARIONA BTT

    ResponElimina
  5. Litus, no tinc mes dellonsis que fer un comentari devant d'una cronica com aquesta, i ja saps que jo soc mes de "paraula magica" que de peloteo pero els fets son els fets, tal vegada t'ha sortit tant be per que feia temps que no en publicaves cap ??, En quant a la Selenika en si felicitar a totom tant biqueapeus com amics de blog per fer tant del dissabte com del diumenge dos dias inolvidables.
    Gracies companys.

    ResponElimina
  6. Nois i Noies, sou uns "cracs", "catacracs"....La crònica en la linia que ens té acostumats el nostre litus "Spielberg".Enhorabona a tots i totes perque 8 o 9 hores i fer 2.700 mts de desnivell de pujada en Bike "tela","tela".....

    ResponElimina
  7. Molt bona la Selènika, enhorabona a tothom!!! Tots vam fer un bon paper, cadascu dins les seves possibilitats!! Va haver un gran ambient de mountain bike a la Selenika!! Toni

    ResponElimina
  8. lutus: ja et pots anar treient del cap que jo fassi la tracks non stop. No estic preparada per fer aquesta bogeria. Tú si que ets un serio candidat a acabarla. Els bikeapeus et farem costat perque puguis complir aquest repte.

    Noe: tu locura encima la bike te hace muy grande .sigue así porque nos lo pasamos de coña leyendo tus cronicas. Para meterte caña a ti tendria que hacer km hasta el punto de aborrecer la bici y no es plan..... Espero verte pronto!!!!


    Betty

    ResponElimina
  9. ginetas: ni de conña soy un ejemplo a seguir. Ada que no he tirado veces la toalla encima la bike. Gineta chica: dale fuerte a los pedales!!!!

    Pep rodri: has tingut molta sort amb la caiguda. Tingues cuidado, no corris tant que no et volem tenir lesionat, tiuuuuuu!!!

    Betty

    ResponElimina
  10. mariona: encantada de coneixe´ t. HAvia llegit sobre tú gràcies el blog de la cabra. no se quins entrenos us foteu amb la noe però donen resultat. Felicitats per el tiempassu i espero veure´t aviat. POser amb una sortideta juntament amb els trialeros, la noe i el jaume? ARreveure!

    P.c: em quedo sense paraules davant tant majestuós personatge. Ja tens una altre sele al pot i per moltes més. això no ha fet més que començar.

    Betty

    ResponElimina
  11. miquel: m´ han dit que estàs a tope, entrenant amb la flaca. Aviam si et veig un dia amb la bike home...

    Farma: una selėnika per recordar, aquest any. Bon ambient, riures i bike a tope, ns veiem en una altre emboscada. Felicitats finischer!!!


    Betty

    ResponElimina
  12. Betty:

    Amb la flaca el meu millor moment va ser el día 19 de setembre al Port de Pahìeres i fa 15 dies que faig el "DROPO" i demà aniré a Cardona amb la flaca i amb la curta.ja!ja!

    I com diu el PC que es un "crac" fins que no acabi la temporada pujant a "Montserrat" no agafaré la cabretaaaaaaaaaaaa.

    Per cert, Betty es una "SUPER CRAC"...

    ResponElimina
  13. Per cert que us vagi bé la Rocafortina als Beteteros i també als Carreteros de la Penya Bonavista.

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.