divendres, 13 d’agost del 2010

Allò que el Vent s'enduguè

Un any esperant i ja estem de tornada. La pedalada estiuenca ha finalitzat sense incidències remarcables, i tots el bikers estan descansant a les seves posades per preparar noves aventures. Entre Mar i Muntanya, la Raids al Vent es una pedalada.... diferent, pensada pels qui els agrada pedalar i fer turisme, però no exempta de dificultats. Consta de 272 Kms i 5.200 mts de desnivell segons les nostres dades. La composició del terreny es molt variada. Tot i que predomina la pista força ciclable hi ha trams, en les etapes mes muntanyenques en que la tècnica es fa imprescindible. El corriol es testimonial i molt ciclable salvades petites excepcions però a la vegada molt distrets. L'asfalt i el formigó també hi es molt present degut a la gran quantitat d'enllaços entre pobles però en trams no massa llargs.

Durant la ruta es visiten pobles i poblets de gran encant, així com ciutats turístiques de primera línia. El Còctel, es una barreja difícil de digerir pel beteteru 100% però es molt recomanable per aquell que vol pedalar, patir a sobre la bici en les muntanyes mes exigents, relaxar-se a la vora del mar, i de pas visitar llocs i fer cultura.
Properament publicarem totes les experiències viscudes pels sis components d’aquesta pedalada de la qual ja en senten nostalgia. Han sigut quatre dies intensos de, patir,conviure,compartir. Ha estat un tall del pastis de la vida, que es recordarà per la diversitat dels seus sabors i colors, i a on l'amistat, com sempre, ha sigut la cirereta que lluia al centre.

3 comentaris:

  1. ¡No ploreu per la ruta acabada, alegreu-vos de haver-la disfrutada!
    Molt encertada la previa de les cróniques.
    Pep Bridge, un dels sis nostàlgics.

    ResponElimina
  2. Es curios que hagim casi coincidit amb els kms que diu l'organització (274 vs 272 de fets), en canvi, ells citen un desnivell de 6.100 mentre que al gepet li ha sortit 5.200. Amb aixó de les altimetries no van gaire alhora. Que nos digan la verdá, que nos estan engañando !!!
    Quim.

    ResponElimina
  3. Com molt be diu la cronica, la pedalada estiuenca els Raids al Vent ja ha finalitzat, menys mal que ens quedara per sempre, el parlar i recordar els moments viscuts, bons d'alegria i bon rotllo, d'altres de no tan bons de patiment sobre la BTT i que es tornen millors com en aquet cas, amb l'objectiu aconseguit.
    Felicitats nois i noia, ja podem preparar-ne un altre...

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.