dilluns, 30 d’agost del 2010

3RBTT Festa i Podi

Els BikeApeu varen participar el passat dissabte 28 a la prova de Tres Hores de Resistència en BTT organitzada per Out.cat i L’Esport Ciclista Manresa dintre del calendari d’activitats de la Festa Major de Manresa i que es va celebrar al complexe esportiu del Congost. Va ser la primera de les participacions de la colla en una cursa que a pesar del seu caràcter popular va ser molt competitiva, degut a la presència de corredors i corredores d'elit. El resultat ha estat molt digne pels nostres corredors en una prova en la que vàren participar un total de 67 equips de gran nivell, sis dels quals comptaven amb algun membre femeni a les seves files, un de ells el nostre.
  
La posició 39 a la classificació general empatats amb deu equips mes, dels quals nou els van superar per temps total amb una diferencia màxima propera als deu minuts i tercers en la categoria mixta així ho avala. Un primer podi que sap a gloria. Els participants varen completar un total de 23 voltes a un circuit que constava d’uns 2,2 Kms amb diferents entrebancs mes o menys tècnics i de diferent dificultat, que podien ser salvats per zones mes fàcils però a la vegada mes lentes.



 Val a dir que els propis participants van quedar gratament sorpresos per la posició assolida, prova del gran nivell que esta agafant aquesta colla de bikers que no fan res mes que gaudir de la bike sense entrenaments intensos ni projecció de metes a nivell de competició. El dia de la prova s’esperava amb gran nerviosisme per part dels integrants de l’equip, degut a la falta d’experiència en aquest tipus d’esdeveniments, però això no va ser cap tipus d’impediment per que es deixessin la pell a sobre la pista, sempre ben recolzats i animats per la majoria dels components de la colla que es van des viure en esforços de tota mena per que els bikers trobessin forces en els moments de flaquesa.
El jugador 12 com es diu col•loquialment va jugar un paper important , es per això que aprofitem aquestes ratlles per donar les gracies a tothom que va ser patint durant tota la cursa, i per fer gala d’un gran grup, d’una gran colla que ha estat a l’alçada dels millors tant esportivament com humanament parlant. Nomes queda felicitar particularment als components de l’equip per l’èxit assolit, la Betty, el Bridge i el Litus, així com també a l’organització que malgrat algunes petites deficiències sense massa importància i segurament degudes a la joventut de l’esdeveniment ens van fer gaudir d’una tarda-vespre-nit de bike immemorable amb un circuit molt complert i treballat.

Ànims i a per un altre ¡!!

Podeu trobar mes fotos de l'esdeveniment Aqui i a la pagina de Bicicat

7 comentaris:

  1. Ostres quin nivell!!!! Felicitats a tots per podio!!! Sois unos cracks!!!

    ResponElimina
  2. Jo encara diría més: Festa, Podi i Pasta.....110€.Qui ho anava a dir?

    ResponElimina
  3. Noe: Gràcies!!!! Ha estat un gran dia!!!! Ens ho hem passat de conya!!!!!! Et tens que apuntar l'any vinent.

    ResponElimina
  4. Miquel: gràcies per el recolzament al box juntament amb els demés bikeapeu.

    ResponElimina
  5. no podia ser de otra manera.podiummmmmm!!!!! sois divinos , dignos de admirar vuestra calidad como bikers.enhorabueaaaaa!!!!

    ResponElimina
  6. Ara us imagineu com hagués anat si us entreneu entre setmana, alimentació cuidada, massatges .... com segur que han fet alguns. Es que llavors us emporteu els 1.000 € de premi.
    Som-Ji, equip !!

    ResponElimina
  7. É ISSO AI TREINAR E TREINAR ATÉ LEVAR AO TOPO DO PODIUM. PARABENS A TODA EQUIPE.

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.