dimarts, 6 de juliol del 2010

Els Diables ataquen el Bages

Aquest dissabte pintava magre… potser una setmana molt intensa ha passat factura, potser fa calor i els bikeros lluiten amb altres armes, potser alguns han canviat de professió aquest cap de setmana, potser alguns ens han fet el salt i lluiten amb d’altres esquadres… Potser alguns tenien cursa… altres potser por al diable o mandra...


I els mals auguris es van complir. Nomes dos Diables es van atrevir a atacar el Bages Dissabte…i la batalla va ser ferotge. La veterania d’en PC i la mestria d’en Litus , els únics integrants de la esquadra bikeapeu, van deixar el pavelló ben alt descobrint nous corriols per la zona de Callús nomes aptes pels mes intrèpids, i valents… La senyera va ser ben plantada a d’alt del cim per que tothom ara pugui saber que els intrèpids guerrers de la esquadra bikeapeuera van conquistar un nou terreny. Tot i estar en molta inferioritat numèrica vers a l’enemic ens van barallar amb totes les seves forces contra totes les formes del mal.

Nous terrenys ,noves conquestes i com sempre un bon esmorzar i una bona birra van ser els premis als lluitadors de tant cruenta batalla, en una celebració que no va estar mancada de bons riures i bones companyies.
Lamentem que tan exquisides viandes ,excel•lents caldos i bona companyia no poguessin ser assaborits per mes lluitadors de la nostra esquadra, ells s’ho van perdre....

La pròxima a la Serra de Busa....

1 comentari:

  1. Eiiiii!!!., punyeters que ve que us vareu passar, molt emotiu el teu comentari PC i molt ven plantada la senyera Litus, jo també i volia ser però ja se sap el primer es el primer.

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.