dissabte, 8 de maig del 2010

Tres i el Caporal

Despres d'acabar la ruta dels Tracks del Diable i de no poder repetir la tercera etapa que tenim pendent per que en Chewbacca Toni faci els deures, per questió de la pluja i el Fang-S-Tix, la decisió mes encertada era fer una ruteta de carretera que feia temps teniem al cap desde que vàrem visitar "El Caliu" en una sortida betetera. La veritat es que els "secretos" aviat seran coneguts arreu del mon per que avui ha sigut el plat estrella a la taula junt amb una buti casolana d'allò mes bona i acompanyament de cigronets..
Molt recomenable aquest Bar de San Joan de Mediona on el tracte es insuperable per tots el ciclistes. Llàstima de la poca asistència de bikers, nomes 4 pedalant, però be ells s'ho han perdut perque la ruta ha estat d'aquelles rodadores sense massa desnivell o al menys desnivell dur i per carreteres solitàries que han convidat a tirar fotos i fer juguesca.
En definitiva ha estat un mati de bici, tranquil, melancolic, nostalgic com aixi ho demostren els tres pipiripis ( si tres, O no en veiu 3 ???) amb bon esmorzar pero no exempt d'un bon exercici com aixi ho avalen els mes de 115 kms. amb un desnivell acumulat de 1.700 mts per carreteres que conviden a xerrar en grup entre esbufegades. I es que de vegades tambe pedalem....
Demá mes d'un s'arrepentirà de no haver vingut... doncs em diu un ocellet que algu es dedica a ballar la dança de la pluja  i fer budu als dormilons i mandrosos que els costa pedalar els dissabtes i es dediquen a altre esport anomenat sleeping.

El Track aqui.

10 comentaris:

  1. barrufeta "la del sleeping"9 de maig del 2010, a les 21:06

    Mieu-los bé els 4 piripis que macus ells. Per alucions publico aquest comentari. La del nou esport "sleeping" s'enten que és la menda oi? S'ha de descansar noi que sinó surten arrugues.

    Bona ruteta anb la prima. Ja s'ho mereixia pobreta que la traguessiu a passejar una mica, jijiji

    ResponElimina
  2. Hola Nois, bé, si us fixeu bé, veureu el següent a la foto davant del restaurant: un PC arremangat, ensenyant cuixa, malament rai. Un Litus amb ulleres de sol!! malament rai, amaga la borratxera darrera un ulls botits??. un Miquel 0'0 molt somrient, ai ai ai!!! m'ensumu Moscatell i finalment un Salva, que sembla que sigui en una fila militar fent revisió de vestimenta!!! jejeje!!! em sembla que l'esmorçar tan sonat, ha fotut mella en els participants!!! jijiji!!! apa!! salut haiga!!!!!

    ResponElimina
  3. Bé ja soc aquí, el núvol de cendra ens va respectar i ahir varem arribar segons el previst.
    Felicitats per la ruta i enveja per l’esmorzar, encara que no hi bec cap foto del plat amb el secret de porc ibèric, i tal com diu el Pep Pont si que hi foteu una cara d’haver eixugat mes d’una ampolla de vi i alguna de Magno, venint el Miquel 00 (alies esponja) no m’estranya, potser si que l’esmorzar era com el del dia de la ruta de BTT, però veig que al Litus hi va haver alguna cossa que no se li devia posar bé ja que el veig de cul a la tina només i podia c..gar, o no.

    Bé espero que la pluja ens respecti aquest proper cap de setmana perquè aquest no he pogut pedalar gens, i des de dilluns passat que tinc el mono.

    Pep.

    ResponElimina
  4. Pep el primer m'alegro que tornis a ser aqui i hagi anat tot be, pero com tu molt be dius al principi,molta enveja es el que teniu i us fa molt mal no haver pogut venir a eixugar ampolles com dieu. Es clar que si haguesiu vingut els dos Peps que han faltat potser al Bar s'hagues acabat el Magno,el Soberano i altres...Que uns tenen la fama i altres.... Ahhh i a la Tina hi havia.... mes vi jajajaja.

    ResponElimina
  5. enveja???? doncs... sí!!! però sana!!!! de totes maneres, veient el team, podia haver vingut amb la bike de montanya, que no haguès passat res. jejeje!!! en fi, com vaig dir: salut haiga!!!

    ResponElimina
  6. Eiii, el sabado pensé que estariais pedaleando con el diable. Al final no me animé porque el domingo tenia la Remences y me daba miedo fundirme el sabado, asi que decidí salir a rodar suave con la flaca.
    Pero ya veo que habeis hecho un cambio de planes.
    Saludos a tod@s!

    ResponElimina
  7. Quan estavem esmorçant al Caliu vam recordar l´excursió amb BTT, que va ser una mica remollada ara bé ja sabeu especialment els Peps Pineda i Bridge que quan volgueu us deixo una Bici de Carretera, que hi ha més Mon apart de la Bike

    ResponElimina
  8. Hola Noe Doncs No. Al final amb tanta pluja varem decidir repetirla un altre dia quan el terreny estigui mes sec. Et tindrem present per avisarte. Ja veus que varem sortir amb la flaca igual que tu a estirar cames. Fins aviat.

    ResponElimina
  9. Doncs aquest dissabte, en Jaume torna a Torreló amb un amic per fer la tracks en dos dias. Jo encara no sé si anar ambs els o fer un altre ruta bttera. Ja veuren.
    Salutss

    ResponElimina
  10. Ostres Noe, el Jaume aviat es farà la ruta amb els ulls tapats, deu saber mes bé la ruta ell que no pas en Jordi jejeje.
    Que et vagi bé la sortideta, triïs la que triïs.

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.