dimarts, 4 de maig del 2010

Tracks del Diable.L'Amenaça Fantasma Episodi IV

A Sta. Eulalia el dia s'ha llevat humit. Tenim constància que els Diables varen estar implantant Fang-S-Tix durant tota la tarda de dissabte, en  tot el trajecte fins la victòria final. L'esquadra Bikeapeu esta optimista, riallera, potser per que creu que l'enemic va quedar molt enfeblit a la batalla anterior. El blanc de totes les bromes es en Litus Skywalker. Fins hi tot la Barrufeta Leia esta mes inspirada que d'altres dies, això d'haver descansat un dia mes li ha anat be.... Obi Wan Guile juga al despiste. Com sempre problemes amb el seu ordinador de bord.
Tambe necesita algun ajust d'ultima hora a la seva nau X-Wing. El Pep Solo ahir va tenir una batalla d'exhibició i no arriba al 100% pel desgast que això li ha suposat. En Chewbacca Toni per fi recuperat de les seves ferides, com sempre escolta i riu... i tot a punt per iniciar la marxa.
De seguida ens adonem que les nostres informacions son correctes. El Fang-S-Tix esta present, però de moment no crea problemes. Els nostres espies tambè ens han advertit que els mars liquids poden ser un problema afegit, cosa que es comprova en el primer que ens trobem. Efectivament son d'extensio mes gran i es necesita mes destressa i temps per travessar-los.
De moment tímida presencia Diablera. A mida que anem avançant ens trobem veritables piscines de Fang-S-Tix amb trampes afegides. Barrufeta Leia es la primera a caure en una d'elles. La seva nau n'ha quedat ben enpastifada i en el seu impetuos intent de sortir d'alla, inclús ella s'hi queda enganxada. El Pep Solo surt al rescat de Leia i també s'hi queda encastat... per sort sense incidencies greus. Ens desfem d'aquest primer ensurt i continuem amb bon humor. Ha estat una anècdota. 
 Pel camí anem trobant gran cantitat d'aliats. El negociador de l'esquadra en Pep Solo ha fet be aquesta tasca i ha aconseguit amb els seus presents que els alienigenes fidels hagin fet la feina per nosaltres. De fet creiem que l'unica opció de l'imperi a impedir un passeig triunfal ha estat aquest Fang-S-Tix. Arribem al Planeta Perafita. La seva olor caracteristica ens fa parar per anar a pendre un dels seus menjars exquisits.Coca amb cafè. Avui el Pep Solo es troba generos i amb els royailtis aconseguits amb l'exhibicio d'ahir ens paga molt gustosament els plaers de la gola.

Reprenem la marxa, continuem molt relaxats i no ens n'adonem i ja som a Sant Boi de Lluçanes, planeta alliberat pels aliats i punt de repostatge. Al Bar-Restaurant La Merce trobem altres pilots d'altres esquadres repostant. I ens adonem que la tria ha estat encertada. Pilotetes pel Pep Solo ... vull dir globus aerostatics, Peus de Porc,cigronets iiiiiiiiii tatann Llom amb formatge !!!! Cafes i cigalons i benzina pel trajecte.



A la sortida en Leia ens demostra la seva destressa de pilotatge, Obi Wan Guile ens ensenya el que no s'ha de mirar quan un ha esmorzat tant be... ja t'ho Faràs.... el Pep Solo ballant el Kasachus i la resta petant-se de riure. Sortim de Sant Boi per un cel estelar brillant, grocs i verds meravellossos inunden les nostres retines. Tot es massa maco,massa plàcid,massa....Continuem en direccio Bajalou, sense masses problemes.A partir de San Salvador de Bellver el trajecte es torna mes mogut. Alguna Tie fighter li dona una mica d'interes a la batalla, pero els seus radars estan inutilitzats i la seva punteria es nefasta. 
Algun despiste de navegacio fruit de la relaxació, corregit ràpidament pel comandant Litus, una altre enganxada d'en Leia amb Fang-S-Tix ara barrejat amb excrements siderals i alguna cabriola d'en Chewbacca Toni que se li fa petit l'espai sideral i s'en va a dialogar amb els pinxos mutants. Això si, conte amb el favor de Leia que es preocupa d'ell mentres en Yoda PC ho plasma per l'historia
Segons les nostres informacions, els pocs destructors imperials estan ubicats al Coll de Duec.
Abans un error en el full de ruta ens fa passar per una zona de Fang-S-Tix de gran calada dues vegades doncs un cop atravessat hem de fer marxa enrera. Trobat el cami bo en Litus i Yoda PC i Chewbacca aprofiten un mar liquid per netejar les seves naus i amb l'equip de emergència queden de nou en bones condicions. Pep Solo, Obi Wan Guile i Leia mes agosarats inicien primer l'asalt al coll de Duec. La lluita no es gaire encarnissada pero molt continua.
De sobte apareixen el destructors, en Chewbacca i Litus amb les naus en mes bon estat s'han afegit a Pep Solo i Leia, mentres Yoda es queda a la reraguarda amb Obi Wan Guile que te problemes als propulsors i com no amb el seu ordinador de bord. Leia en el centre de la batalla també es queda a esperar a Yoda i Obi Wan, mentres en Skywalker fa la feina bruta, Pep Solo aplana el cami i en Chewbacca remata. Reagrupament de tota l'esquadra i atac final. Ha estat la batalla mes dura d'avui. El cami en principi esta net, o al menys això sembla. En el fragor de la victoria el Falco Mil·lenari ens fa una de les seves acrobàcies, tots amb cares d'espantats per por a tenir la primera baixa, però en Pep Solo es refà i continua lluitant. Contactem amb Jordi Darth Vader que es dona per vençut i ens espera per signar la pau.
Aquesta ha sigut la última estratagema del diable. L'aproximació al Planeta Torello es fa seguint el mar liquid Ges , ple de vegetacio mutant amb verins diversos que et paralitzen les cames, i un forat negre pel qual s'ha de travessar sense cap mena d'orientació i sistema de navegació, però que finalment es superat per l'esquadra al complert i en Jordi no te cap mes remei que signar la rendició.
La celebració de la victòria es a Cal Pagès. La broma i el riure esclata de bon començament, fins hi tot Skywalker es pren la llibertat d'imitar a l'emperador Palpitine defenestrat. Jordi Darth Vader es convenç de la força dels Jedi i ens acompanya a la celebració abandonant el costat fosc i les forces del mal. Les viandes servides son exquisites, el caldos de bon grau i el servei impecable. L'ambient fantastic. Ens trobem com a casa.

I La sorpresa de festa final, el millor postre . La Noe una de les primeres Reines de la Galàxia a batres amb els diables i que vol repetir l'aventura diablera, ens ha acompanyat en el repartiment de les merescudes medalles a tots els pilots participants en aquesta Guerra Galactica ara si, o no ja ho veurem, per fi finalitzada.

Que la força us acompanyi.
Informació Tècnica i Track Aquí

15 comentaris:

  1. Hola companys he gaudit dels vostres relat d’allò mes.
    Salut.
    Agustí

    ResponElimina
  2. Hola Agustí, aquesta ruta es preciosa, crec que tots coincidirem a l’hora de recomanar-la, ja que te uns camins, corriols i paisatges guapíssims, si podeu feu-la, no us la podeu perdre, es 100% ciclable en cara que com tota ruta de Btt sempre hi ha algun lloc on es imprescindible posar un peu al terra, també te el al•licient de la navegació amb el Gps, eina imprescindible per poder-la fer, i com ja us podeu imaginar a tots aquest pobles pels que passa la ruta es menja de meravella.

    El mallot que et donen al finalitzar la ruta també es molt guapo i original, en quant a la organització es un deu, nosaltres no varem necessitar assistència durant la ruta, però sabem que en cas de necessitat o averia només tens de trucar perquè et facin arribar el recanvi o el que et faci falta.

    Adéu.

    Pep.

    ResponElimina
  3. Katxisss, a es la tercera vez que intento escribir algo, en las otra dos me ha dado error y no ha guardado el comentario.
    Encantada de haberos conocido a todos vosotros. No hay duda que habeis disfrutado muchismo de las etapas, no hay mas que ver las fotos. Por cierto Carbes, en la del "pelo negro" pareces la nina de The Ring, jajaja
    A ver si el tiempo mejora y os puedo acompañar el sabado. Ya veremos.
    Saludos a tod@s!!

    ResponElimina
  4. Gracies Noe pel Piropo. jajaja.
    A veure si coincidim, pero el temps no acompanya i aquesta etapa amb fang pot ser terrible. Si no es posible ja ho intentarem un altre dia.
    Per cert el Jaume molt be no? en l'entreno Non Stop. Vaja croniques guapes les teves tambe !!!

    ResponElimina
  5. Agusti, aquesta sortida betetera es de les teves. Molt corriol, terreny bastant tecnic.Conexeint les teves aptituds jo te la recomano 1000%. No tens temps d'aburrirte. Va a veure si t'animes a venir quan repetim la tercera etapa.

    ResponElimina
  6. Hola Litus Skywalker,

    ja sé que vem dir que els integrants no fessim comentaris, però, jo no em puc estar de felicitar aquesta currada de crónica!!! FELICITATS PER TOTES LES CRONIQUES DELS 4 EPISODIS!!! una abraçada.
    Pep Solo Pont

    ResponElimina
  7. agustí: t´ animo a fer aquesta etapa pk és acollonante.... També a que facis una rutilla amb els bikeapeu pk gaudiràs d´ allò més. Benvingut al blog!!!

    I que haig de dir al nostre web master? Doncs simplement moltes gràcies per tot. Ah!!!!! I per fer-ho desinteresadament pk si t´ haguessim de pagar les hores ja ens podriem vendre tots les bicis.... Jejeje

    Merci xaval!!!!!

    ResponElimina
  8. Carbas, t'he trobat al blog de la Noe, records a tu tambè! Teniu un blog xulíssim.
    Una preciositat la Tracks eh? i el Jordi un crack! Nosaltres ho vam passar molt bé, tambè.
    Bé, si t'animes aquest any l'autocar ciclista torna a terres franceses.
    Fins la próxima.
    Records.

    ResponElimina
  9. Primer de tot felicitá al comandant dels Bikeapeu Litus per la seva direcció,entrega i aquest blog "QUE ES UNA PASSADA", desprès lògicament reconeixa l´esforç "del poble",perque sino els almogavars no hauriu pogut guanyar als Fang-S-Tix, als destructors imperials......"ENHORABONA A TOTS".

    ResponElimina
  10. Hosti... amb tanta floreta poder que em dediqui a montar blogs i deixar la meva feina actual.. jajajaja.

    ResponElimina
  11. O pots possar un jardí!!! JUA JUA JUA

    ResponElimina
  12. Carles, un altre cop impressionant aquesta última entrega del vídeo de la IV etapa dels Tracks, ets un artista, moltes felicitats a tots perquè realment m’ha portat molt bons records, es fantàstic, fins i tot el Jordi amb els ulls vermells es un Diable mes autèntic.

    Gràcies Carles ets un Mega Crack.

    ResponElimina
  13. Barrufeta la que ramena el cul amb estil al video12 de maig del 2010, a les 17:31

    Quina entrega!!!! Fabulosa. És que jo ja no puc dir res simplement... ÉS MERAVELLÒS!!!!

    ResponElimina
  14. Diuent que hi han experiencies que ens marquen per tota la vida, he fet mil mil·lions de sortides a tot el mon, però aquest video m'ha fet sentir que quan quelcom estimat s'acaba, la tristor pot doldre molt!!! Gràcies amics, moltes gràcies per aquests moments...

    ResponElimina
  15. Ei, companys ho sento però es que cada cop que hem miro aquest vídeo em foto un tip de riure, aquestes filmacions son la hòstia, la de animalades que s’arriben a dir i a fer, es increïble.

    Adéu.

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.