dilluns, 5 d’abril del 2010

Estirar cames...

Dilluns... Com que ahir el temps ens va tornar mandrosos avui hem anat a estirar cames. Fem Un Castellnou? Pos Vale. Esmorzar a Cal Toni ? Be. Bon lloc per fer una volta pistera rapida. Tothom vol arribar d'hora a casa per menjar-se la segona mona. A la practica s'arriba igual de tard per que les birres s'estiren mes del compte.
Fem la ruteta clàsica, fins al mirador,seguim tota la pista bona de Viladelleva per evitar fang i evitar problemes d'ultima hora no sigui que tinguem ensurts de cara als dimonis del dissabte que ve.Continuem cap a Castellnou el mes directes posibles, fins i tot ens saltem la variant de El Putxot. Atravessem Castellnou i cap el Flequer,Brugueroles i ja hi som. 28 Kms en poc mes de dues hores.El Grup esta en forma.
El 0.0 avui no esmorza, vaja deu tenir indigestió d'ahir....el Pep Bridge com sempre, falten cuiners, el Salva el PC i el Litus en la seva linia,peroooooooooo, i la Barrufeta !!!!! Encara em frego els ulls. La sepia amb mongetes ja no hi era tot just quan començava a cruspirme els ous fregits amb cansalada. I repeteix mes sepia, mes mongetes...be de fet el dissabte a Rajadell ja va fer algun  que altre sacrifici ?¿?¿

El Pep Pont ens deixa, te dinar de familia. Comença a ser massa habitual les desercions desprès d'esmorzar.
I ara cap a on diu el PC? doncs anem cap aqui, direcció Callus. El Salva trenca els esquemas, cap Allà. Som a Sant Marti de Toruella. I ara? Un caminet nou a l'aventura. Passem sota la via del tren i sortim a Joncadella on el Salva ens regala un caramelet. Som com la canalla...Anem a rentar bikes que dissabte han de sortir com noves, i cap al Montcau. Ei !! quinze minutets una birra i marxem. Mentida Podrida!!! La Betty enganyada com sempre. A ultima hora el 0,0 ha enredat la troca.Una ronda mes i uns "berberetxos". I al final les tres de la tarda i la Mona amb la xocolata desfeta. Dissabte la historia en sera un altre...

4 comentaris:

  1. He enradat la TROCA jo diría que he continuat la TROCA.Avui una excursió magnífica per "fer cames" i com LA CATALUNYA CENTRAL no hi ha res,quins paisatges..... i a tocar a Manresa.

    ResponElimina
  2. Hola, sortideta d'anar amb els fills a passejar, ni gana per esmorçar, ji ji ji, encara que alguns si tenien gana. La Betty es torna del meu costat, dels que jalem per tivar, i avui s'ha vist a un dels pujadors, on la Betty i jo hem repassat el diari esperant que arribessin els nens de jugar amb la bici... en fi, jo fidel al meu estomac, si falten cuiners que espavilin, despres res de deserció, sempre soc fidel a la colla Bike@Peu, però ve la temporada de Diables, i competicions varies, i aviat la familia es pensará que he desaparegut, en fi, un cop vaig matar un gos, i em van dir sempre més: matagossos!!! Mestre Litus, no t'entrebanquis, perque t'estas guanyant una fama d'acusador que la pagarás cara!!! je je je!!!!

    ResponElimina
  3. jijijiji... sense comentaris

    ResponElimina
  4. Barrufeta, encara deus tenir la boca plena i per això no pots fer comentaris...
    Pep lo de les desercions no va només per a tu, però dos desercions en un cap de setmana no es matar un gos si no dos.... ahhh i plasmo realitats no acusacions...encara que siguin de forma subjectiva. Apa que dissabte que ve no hi haurà deserció posible jajaja.

    ResponElimina

Qualsevol comentari fora de to o irrespetuos serà esborrat directament sense previ avis per l'administrador del Blog.